BACK TO
TOP
Branding

Με νέες γευστικές εμπειρίες στην Food Expo 2024 ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ»

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ συνεχίζει να κατακτά νέα εδάφη και να εντυπωσιάζει τόσο το εγχώριο όσο και το εκτός συνόρων κοινό στη Food Expo 2024. Η επιβλητική παρουσία του ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στη Food Expo 2024 διακρίνεται για το δυναμισμό της και την ενεργό προβολή των γαστρονομικών προϊόντων. Η πλούσια και ποικίλη γκάμα στο εντυπωσιακό περίπτερο, προσέλκυσε περαιτέρω το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενίσχυσε την αναγνωρισιμότητα του ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στον κλάδο της γαστρονομίας και εδραίωσε περαιτέρω την ηγετική του θέση στην πτηνοτροφία.

2024_03_15_DT__PINDOS_Food_Expo___3_

75
0

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ έχει καθιερωθεί ως ένα εμβληματικό περίπτερο στο Hall 2 του εκθεσιακού χώρου, προβάλλοντας το εκτενές portfolio των προϊόντων από κοτόπουλο και αυγό. Η παρουσία του στη διεθνή σκηνή αποδεικνύει την επιτυχημένη εξωστρέφειά του και την αναγνώριση στην παγκόσμια αγορά, καθώς οι επισκέπτες από διάφορες χώρες που βρέθηκαν στο περίπτερο αποτελούν ένα ακόμα ενθαρρυντικό σημάδι της αναγνώρισης των προϊόντων της ΠΙΝΔΟΣ εκτός συνόρων. Ως ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα, η ΠΙΝΔΟΣ συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της ως ηγέτης στον κλάδο της ελληνικής πτηνοτροφίας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για περισσότερα από 65 χρόνια.



Στην έκθεση, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα προϊόντα του ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ». Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονταν αλλαντικά από 100% κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, καθώς και προϊόντα από την επιτυχημένη σειρά ΕΤΟΙΜΑ ΨΗΜΕΝΑ. Γεύματα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη που παρέχουν γρήγορες και νόστιμες επιλογές χωρίς συντηρητικά. Επιπλέον, η νέα σειρά Chicken Gourmet ξεχώρισε με τις πρωτοποριακές συσκευασίες της και τις μοναδικές γευστικές προτάσεις της.

Η σειρά Chicken Gourmet αποτελεί έναν γαστρονομικό συνδυασμό μαριναρισμένων προϊόντων κοτόπουλου υψηλής διατροφικής αξίας, με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου. Διαθέτουν τέσσερις γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις, όπως φιλετάκια, σουβλάκια, κοπανάκια και τηγανιά, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη. Τα «Chicken Gourmet» είναι η συνέχεια της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», γρήγορη, gourmet λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια, χωρίς προετοιμασία. Τα Ηπειρώτικα Αυγά ΠΙΝΔΟΣ κέρδισαν επίσης το ενδιαφέρον του κοινού με την ποικιλία και την ασύγκριτη ποιότητα τους κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα  Ηπειρώτικα Αυγά αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά, ότι βασιζόμενα στην τεχνογνωσία τους, δεν σταματούν να εξελίσσονται και να καινοτομούν, προσφέροντας πάντα αυγά άριστης ποιότητας από την Ήπειρο στους καταναλωτές όλης της χώρας.

Την Κυριακή 10/3 πραγματοποιήθηκε ένα Live Cooking Show με τους σεφ Γιώργο Τσούλη και τον Παύλο Παππά. Αυτή η πρωτοβουλία προσέδωσε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γευστικές προτάσεις από τους δύο έμπειρους σεφ. Οι σεφ παρουσίασαν ζωντανά τη δημιουργία διαφόρων πιάτων, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γευτούν και να συζητήσουν τις εντυπώσεις τους τόσο με τους σεφ όσο και μεταξύ τους. Αυτή η δράση πρόσθεσε μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα διάσταση στην εκδήλωση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες της ΠΙΝΔΟΣ.



Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων επικεντρώνεται στην παράδοση, την καινοτομία και την τεχνογνωσία. Αναγνωρίζει τη σημασία της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης στην παραγωγή κοτόπουλου, ενώ ταυτόχρονα πρωτοπορεί σε νέες, γευστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αυτές οι αξίες αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του, εμπλουτίζοντας τον τομέα της πτηνοτροφίας με νέες ιδέες και προοπτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία