BACK TO
TOP
Branding

Ντομάτες - σνακ που μοιάζουν με εσπεριδοειδή λανσάρει η Pure Flavour Farms

Η Pure Flavour Farms κυκλοφόρησε το OMG Tomatoes, μια νέα ντομάτα με γλυκιά και πικάντικη γεύση και μια χρυσή απόχρωση που φαίνεται να εγείρει το ερώτημα: "Είναι αυτά πορτοκαλί; .. Ή μήπως χρυσό;".

NwHyz5NAtkvihq2sdU8pfE

48
0

Οι ντομάτες βραβεύτηκαν πρόσφατα με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Αυτό το διάσημο βραβείο ήταν το αποτέλεσμα 200 μελών της κριτικής επιτροπής που αποτελούνταν από επικεφαλής σομελιέ και σεφ από εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, που διεξήχθησαν μέσω τυφλών αισθητηριακών δοκιμών.

«Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι το κλειδί για τις αναπτυσσόμενες κατηγορίες, είμαστε αποφασισμένοι κάθε χρόνο να ξεπερνάμε τα όρια της γεύσης, και καθώς αυτή είναι η τρίτη ντομάτα μας σε λιγότερο από τρία χρόνια που λαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση από την ITI στις Βρυξέλλες, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ομάδα μας, φέρνοντας νέα προϊόντα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής», δήλωσε ο Matt Mastronardi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος.

Τα OMG Tomatoes προσφέρουν μια ισορροπία τραγανότητας και χυμότητας. Επιπλέον, η χαρακτηριστική χρυσή τους απόχρωση τα ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές ντομάτες, προσθέτοντας μια οπτική γοητεία στις γαστρονομικές δημιουργίες. 

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στους πελάτες μας μια άλλη βραβευμένη ντομάτα στα καταστήματα και τα εστιατόρια τους σε όλη τη Βόρεια Αμερική που θα βοηθήσει στη διαφοροποίηση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η OMG Tomatoes θα συνεχίσει να διευρύνει τη σειρά των μοναδικών γεύσεων που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες του κλάδου μας», δήλωσε η Tiffany Sabelli, ανώτερη διευθύντρια πωλήσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία