BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Nέος πρόεδρος της Diageo το 2025 ο Sir John Manzoni

Μετά από μια διαδικασία αναζήτησης οκτώ μηνών, και μια δύσκολη χρονιά ο παγκόσμιος γίγαντας εκλεκτών ποτών, Diageo επέλεξε τον Sir John Manzoni για νέο πρόεδρο στη θέση του Javier Ferran, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί τον Φεβρουάριο του 2025, μετά από 7 χρόνια σε αυτό το πόστο.

download_87

33
0

Ο Sir John Manzoni, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του βρετανικού δημοσίου, θα εργαστεί μαζί με τον απερχόμενο Ferran και τον διευθύνοντα σύμβουλο Debra Crew κατά τους επόμενους μήνες μετάβασης με βασικό στόχο την επενδυτική ανάκαμψη.

Ο Manzoni εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Diageo ως μη εκτελεστικός διευθυντής το 2020 και είχε στο παρελθόν σε ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του μη εκτελεστικού διευθυντή της εταιρείας ποτών SABMiller. Ο ίδιος δήλωσε: «Η Diageo έχει ένα ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο, παγκόσμιο αποτύπωμα και κορυφαίες στον κόσμο ικανότητες και ανυπομονώ να υποστηρίξω την εκτελεστική ομάδα για να διασφαλίσουμε ότι θα εκπληρώσουμε τις δυνατότητές μας».

 Σε δηλώσεις του ο Ferrán ανέφερε : «Ήταν πραγματικό προνόμιο να ηγούμαι του διοικητικού συμβουλίου της Diageo κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία επιτύχαμε σημαντική ανάπτυξη, αναδιαμορφώσαμε το χαρτοφυλάκιό μας και το γεωγραφικό μας αποτύπωμα και αντιμετωπίσαμε την ευρεία παγκόσμια αστάθεια».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία