BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Άμεσα λύση για τη Διώρυγα Δ20 στην πεδιάδα Οινιάδων

Σοβαρό πρόβλημα υπήρξε τη Δευτέρα στη Διώρυγα Δ20 με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή νερού και να μην είναι δυνατή η άρδευση στην πεδιάδα των Οινιάδων, αλλά με την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποκαθίσταται η άρδευση και προστατεύεται η αγροτική παραγωγή της περιοχής.

Καθυστερούν τα εγγειοβελτιωτικά στην Ιεράπετρα

0
0

Το συμβάν οφειλόταν σε ρήγμα στον πυθμένα και στο πρανές της διώρυγας Δ20 με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες απώλειες νερού, ενώ παράλληλα λόγω της διαφυγής νερού και της διάβρωσης του εδάφους, είχε δημιουργηθεί καθίζηση στο παράλληλο στη διώρυγα δρόμο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας λόγω του κατεπείγοντος της κατάστασης ανέλαβε πρωτοβουλία για την άμεση και γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς. Έτσι πολύ σύντομα οι αγρότες των Οινιάδων θα μπορούν και πάλι να συνεχίσουν την άρδευση.

Μετά την άμεση παρέμβαση για την επίλυση του προβλήματος από την πλευρά της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ της περιοχής επισκέφθηκαν το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταρακά Χριστίνας εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία