BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Μέσω Ομάδας συνδεδεμένη στη βιομηχανική ντομάτα

Για να λάβουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση του έτους 2015, θα πρέπει να δηλώσουν στο ΟΣΔΕ ότι επιθυμούν τη λήψη της και ότι είναι μέλη του ΘΕΣΤΟ, προσκομίζοντας και τη σχετική βεβαίωση την οποία μπορούν είτε να κατεβάσουν από το portal του ΘΕΣΤΟ, είτε να την προμηθευτούν από τα γραφεία Λάρισας και Φαρσάλων επισημαίνει στα μέλη της η Ομάδα Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας ΘΕΣΤΟ.

Έκτακτη Γ.Σ. στις 24 Ιουλίου για τα μέλη του ΘΕΣΤΟ

2
0

Στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της Ομάδας Αστέριος Σαπουνάς, για τους υπόλοιπους-μεμονωμένους παραγωγούς που καλλιεργούν βιομηχανική τομάτα κατά το τρέχον έτος, ανακοινώνονται τα εξής: «Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει και αυτοί να «συνεργαστούν με Φορέα (Αγροτικό Συνεταιρισμό ή Ομάδα Παραγωγών), παραδίδοντας το προϊόν τους στο Φορέα ως συνεργαζόμενοι» (αριθ. απόφασης 925/39512/6-4-2015, άρθρο 3, §2). Για τη διευκόλυνση των παραγωγών αυτών, το Δ.Σ. του ΘΕΣΤΟ σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε όπως συνεργαστεί με όσους το επιθυμούν, με όρους και προϋποθέσεις που θα εξειδικευτούν σε συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το άμεσο προσεχές διάστημα, στις περιοχές Λάρισας, Βόλου, Φθιώτιδας και Βοιωτίας, σε ημερομηνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στους ενδιαφερόμενους».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΘΕΣΤΟ, στο τηλέφωνο 2411116205.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία