BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Εκτός του προγράμματος Νέων Αγροτών όποιος έχει εξωγεωργική απασχόληση

Αποκλείονται από το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών όσοι υποψήφιοι εμφανίζονται ως μόνιμοι κάτοικοι δήμων με πληθυσμό πάνω από 100.000 κατοίκους ή έχουν εισόδημα από εξωγεωργική απασχόληση την περίοδο μετά την έναρξη της γεωργικής τους δραστηριότητας.

Εκτός του προγράμματος Νέων Αγροτών όποιος έχει εξωγεωργική απασχόληση

2
0

Υποχρεωτικά είναι, επίσης, τα δεκαετή συμβόλαια μίσθωσης αγροτεμαχίων στην περίπτωση δημιουργίας δενδρώνα σε νοικιασμένες εκτάσεις, στα πλαίσια του προγράμματος.

Τις παραπάνω διευκρινίσεις περιλαμβάνουν οι 141 απαντήσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε ερωτήσεις γεωπόνων-μελετητών και υποψηφίων Νέων Αγροτών, που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για την τρέχουσα προκήρυξη (18 Μαρτίου-16 Μαΐου).

Πρόκειται για την εγκύκλιο με θέμα: «Απαντήσεις σε ερωτήματα όσον αφορά το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2007-2013 στα πλαίσια της 2ης προκήρυξης του Μέτρου 112 έτους 2014».

Όπως αναφέρεται, στα πλαίσια της 2ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης του Μέτρου 112 του ΠΑΑ 2007-2013 και όσον αφορά ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος, επισυνάπτουμε κατάσταση με απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της 2ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης του Μέτρου 112 του ΠΑΑ 2007-2013, το παρόν έγγραφο καθώς και άλλα σχετικά διευκρινιστικά έγγραφα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://www.agrotikianaptixi.gr/ -Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» -2η Πρόσκληση –«ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ»–«ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ».

Βρείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο με τις  Απαντήσεις σε ερωτήματα για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών.pdf

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία