BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Για «πόλεμο λάσπης» μιλούν οι πωλητές των λαϊκών

Διαψεύδει ρεπορτάζ για μη παροχή απόδειξης στον υπουργό Οικονομικών η Ομοσπονδία των πωλητών.

Η αγορά των τροφίμων αλληλένδετη με των εισροών

0
0
Για επίθεση εναντίον του κλάδου από μερίδα των ΜΜΕ που βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών με αφορμή ρεπορτάζ στο οποίο γινόταν λόγος για μη παροχή απόδειξης στον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη κατά την αγορά οπωροκηπευτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών καταγγέλλει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει εξαπολυθεί νέα επίθεση εναντίον του κλάδου μας και των συναδέλφων μας από μερίδα των ΜΜΕ και τηλεοπτικών σταθμών.

 

Με αφορμή ένα ψευδές ρεπορτάζ ότι δήθεν πωλητές λαϊκών αγορών δεν έδωσαν απόδειξη στον Υπουργό Οικονομικών  που πήγε στη λαϊκή αγορά, κανάλια και δημοσιογράφοι ξεκίνησαν έναν πόλεμο λάσπης ενάντια σε όλους τους πωλητές λαϊκών αγορών.

 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι το ρεπορτάζ είναι παντελώς αναληθές. Ο Υπουργός Οικονομικών έλαβε κανονικά αποδείξεις κατά την αγορά των οπωροκηπευτικών του. Είναι λοιπόν πρόδηλο ότι τα συγκεκριμένα κατασκευασμένα και ψευδή ρεπορτάζ, εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα κι επιδιώξεις.

 

Με τέτοια κατασκευασμένα ρεπορτάζ εναντίον των λαϊκών αγορών, για άλλη μια φορά έχει ξεκινήσει πόλεμος λάσπης και ψευδούς προπαγάνδας, αυτή τη φορά θέλοντας να θίξει τον κλάδο μας στην κοινή γνώμη και να σπείρει την αμφιβολία στους καταναλωτές.

 

Η ΠΟΣΠΛΑ έχοντας καθημερινή επαφή με χιλιάδες πωλητές ενημερώνει ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτή τη νέα επίθεση και θα εκφράσει με κάθε τρόπο την δίκαια οργή που μας διακατέχει.

 

Καλούμε κάθε συνάδελφο πωλητή, κάθε καταναλωτή και κάθε πολίτη της χώρας μας να σκεφτεί ποια συμφέροντα βρίσκονται πίσω από αυτόν τον πόλεμο ενάντια στον κλάδο μας. Να σκεφτεί ο καθένας γιατί τη στιγμή που χιλιάδες πωλητές λαϊκών αγορών συμβάλλουν για να έχει η Ελληνική οικογένεια φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως να δυσφημίσουν το θεσμό των λαϊκών αγορών ακόμα και με ψευδή ρεπορτάζ. Να σκεφτεί ο καθένας ποιοι θέλουν με αυτό τον τρόπο να νομιμοποιήσουν ένα καθεστώς τρόμου στον κλάδο μας.

Ως ΠΟΣΠΛΑ δεν θα δεχτούμε να γίνεται τσουβάλιασμα του κλάδου μας και των συναδέλφων μας με τη γνωστή μέθοδο του κοινωνικού αυτοματισμού και με κατασκευασμένα και ψευδή ρεπορτάζ.

 

Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΣΠΛΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψης των συναδέλφων μας απέναντι σε ανοίκειες επιθέσεις.

 

Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και δημοσιολόγοι που εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα κι έχουν εργολαβικά αναλάβει αυτό το αισχρό έργο διασποράς ψευδών ειδήσεων: Θα μας βρουν απέναντι τους, όλοι αυτοί που επιβουλεύονται τη δουλειά μας και το μέλλον του επαγγέλματος μας, ενωμένους σαν μία γροθιά.»

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία