BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στις Αχάρνες Αστερουσίων Κρήτης

Κυριακάτικη υπαίθρια αγορά με αγροτικά προϊόντα και είδη οικοτεχνίας από αγρότες και οικοτέχνες της περιοχής, στήνει ξανά την Κυριακή 3 Αυγούστου στις Αρχάνες, ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων Κρήτης.

Αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στις Αχάρνες Αστερουσίων Κρήτης

1
0
Ήδη οι δύο πρώτες κυριακάτικες αγορές στις 20 και τις 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον Πύργο και τα Πεζά του ίδιου δήμου.

Η κυριακάτικη αγορά θα ξεκινήσει στις Αρχάνες στις 6 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 μ.μ.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο δήμος, «οι λόγοι που δεν πρέπει να λείψετε με τίποτα

  • Οι Αρχάνες μας γοητεύουν πάντα. Στις υπέροχες Αρχάνες, στην πλατεία γεμάτη λουλούδια,  στα γραφικά σοκάκια. Τόσο κοντά στο Ηράκλειο κι όμως λες και ταξιδεύει κανείς σε άλλες εποχές, σε άλλους ρυθμούς...
  • Δε θα βρείτε αλλού παρόμοια προϊόντα: τα διαθέτουν, χωρίς μεσάζοντες, οι ντόπιοι  παραγωγοί –από φρέσκα λαχανικά και φρούτα μέχρι τυρί, ψωμί και μαρμελάδες. Εξαιρετικής ποιότητας και σε προσιτές τιμές.
  • Στηρίζετε τη διατήρηση της τέχνης στην περιοχή: οι οικοτέχνες δημιουργούν πρωτότυπα και καλαίσθητα αντικείμενα και χειροτεχνίες από κοσμήματα μέχρι μοναδικά υφαντά.
  • Οι παράλληλες εκδηλώσεις- με ελεύθερη είσοδο- είναι για όλους! Η παιδαγωγική ομάδα «Φτού! και βγαίνω...» ταξιδεύει τα παιδιά μέσα από θεατρικό παιχνίδι, η Κιάρα Βαλεντίνι μας δείχνει την τεχνική του φελτ και παίζονται δυο ευφάναταστες θεατρικές παραστάσεις!
Και το καλύτερο φινάλε: το νέο μουσικό σχήμα Alan Dalon θα μας ταξιδέψει σε swing... κόσμους με πολύ ενέργεια!»
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία