BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Στην FOODTECH η «FC&D The Development Experts»

Η FC&D The Development Experts συνεχίζοντας από το 1989 το έργο της Ανάπτυξης Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα βρίσκεται από 18-21 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FOODTECH και PACKAGING 2014.

Στην FOODTECH η «FC&D The Development Experts»

0
0

Κατά την διάρκεια της έκθεσης  η FC&D (www.fcd.gr) θα προωθήσει την γκάμα προιόντων της γνωστής παραδοσιακής Χιώτικης Ποτοποιίας Ψυχής (ούζο και μαστίχα) σε υποψηφίους οι οποίοι μετά από συντονισμένες ενέργειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον καθώς και σε υποψήφιους εντός της έκθεσης.

Επιπλέον, η FC&D θα υποστηρίξει και άλλον πελάτη της από τον χώρο των τροφίμων στα αρχικά βήματα εξαγωγικής επέκτασης που επιθυμεί στην  Τουρκία.

Την δυναμική που έχουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Ελληνικά Προιόντα στο Εξωτερικό την γνωρίζουμε ή μπορούμε και να την φανταστούμε. Τα βήματα για να γίνει πράξη μπορούμε να τα σχεδιάσουμε, οργανώσουμε, εφαρμόσουμε και υποστηρίξουμε με ασφάλεια και έλεγχο αρκεί, να έχουμε πίστη, επιμονή και υπομονή καθώς επίσης ξεκάθαρο στόχο και σκοπό. Περισσότερες πληροφορίες Κωνσταντίνος Σαρρής-Τζαμτζής export@fcd.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία