BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Έπεσε η αυλαία στο Σύνταγμα για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»

Με ένα ενδιαφέρον event εμπλουτίστηκε η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις», η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Μέτρο Συντάγματος στην Αθήνα, το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου.

Έπεσε η αυλαία στο Σύνταγμα για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»

0
0
Το πολυπληθές καταναλωτικό κοινό και οι χιλιάδες επιβάτες του Μετρό, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι τουρίστες – επισκέπτες της αθηναϊκής πρωτεύουσας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως μαγειρεύεται το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, από καθαρά ελληνικά αγροτικά προϊόντα, καθώς δυο μάγειρες από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, έφτιαξαν γευστικές λιχουδιές και παραδοσιακά φαγητά στο χώρο της Έκθεσης. Ο executive chef Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο chef Λεωνίδας Κυριακόπουλος, εντυπωσίασαν το κοινό με τις γευστικές τους δημιουργίες και πλημμύρισαν με αρώματα το Μετρό Συντάγματος. Το έργο τους συνεπικούρησαν οι βοηθοί τους Γιώργος Πετρακάκης και Βλαδίμηρος Πολιτσούκ, που βοήθησαν με τις γνώσεις τους, για να παραχθεί το τέλειο αποτέλεσμα
Πολλοί από τους επισκέπτες γεύτηκαν τα ονειρεμένα φαγητά και ρώτησαν να μάθουν για τις συνταγές και τα υλικά παρασκευής των φαγητών

Και αυτή η δράση – πρωτοβουλία των διοργανωτών της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» αναδεικνύει την ανάγκη για ένα πιο στενό δεσμό των καταναλωτών με την ελληνική κουζίνα, την ελληνική παράδοση και τις παραδοσιακές λιχουδιές, με βάση τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της ελληνικής φύσης

Η Έκθεση αγκαλιάστηκε μια ακόμη φορά και τέθηκαν οι βάσεις για τις επόμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία