BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ελιά, ελαιόλαδο, ούζο και τσίπουρο στο επίκεντρο της Detrop-Oenos 2017

Πλούσιο... τραπέζι, με «μενού» που περιλαμβάνει πάνω από 700 εκθέτες, σε 12 εκθεσιακά περίπτερα, με 300 προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από 36 χώρες και περισσότερα από 5.500 προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού, «στρώνει» η φετινή διεθνής έκθεση τροφίμων Detrop-Oenos, που θα πραγματοποιήσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Ελιά, ελαιόλαδο, ούζο και τσίπουρο στο επίκεντρο της Detrop-Oenos 2017

2
0
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo η 26η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων-Εξοπλισμού, «Detrop» και η 6η Διεθνής Έκθεση Οίνου, «Oenos», θα έχουν στο επίκεντρο τους δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών

Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο ελαιόλαδο και την ελιά, τον θησαυρό της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και το δεύτερο στα αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο

Μετά από πολλά χρόνια οι εκθέσεις Detrop-Oenos θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης με 12 θεματοποιημένα περίπτερα (συνολικά 35.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου) για την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία των επισκεπτών



Οι δύο εκθέσεις πλαισιώνονται από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις (συνεργάτης στις παράλληλες εκδηλώσεις η εταιρεία Places & Flavors), οι οποίες καλύπτουν πολλά επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια.



Αυτές είναι οι εξής
Pop-Up RestaurantsΑναδυόμενα θεματικά εστιατόρια, τα οποία φιλοξενούν περισσότερους από 1.000 hosted buyers και επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου, με την επιμέλεια έμπειρων chefs

Corner Showroom “It’s All New”Μια πρωτότυπη βιτρίνα που φιλοξενεί και βραβεύει νέα προϊόντα, που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά τα τελευταία δυο χρόνια και είναι έτοιμα, ή βρίσκονται στη διαδικασία, προς εξαγωγή

Olives & Olive OilsΜε την παρουσία καταξιωμένων γευσιγνωστών ελιάς και ελαιολάδου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας, θα μιλήσουν για τις ανάγκες του κλάδου και θ’ αναλύσουν τα μυστικά του

SpiritsΣε ένα στημένο bar που θα περιστοιχίζεται από τις εταιρίες του κλάδου, οι ξένοι επισκέπτες και όχι μόνο, θα μπορούν να μυηθούν στα άκρως ελληνικά και μοναδικά στον κόσμο αποστάγματα, το ούζο και το τσίπουρο, μέσα από δεκάδες συνδυασμούς, από το πάντρεμα με τον αντίστοιχο μεζέ, μέχρι την ένταξή τους σε συνταγές τόσο γευστικών πιάτων, όσο και ιδιαίτερων κοκτέιλ

Cheese & WineΟ συνδυασμός είναι ζήτημα αρμονίας και αντιθέσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο ειδικά διαμορφωμένο μπαρ, οι κατάλληλοι συνδυασμοί των κρασιών και των τυριών θα είναι αποτέλεσμα γνώσης των «ειδικών», που θα προκαλέσουν στους ουρανίσκους των παρευρισκομένων (επαγγελματιών) ένα αίσθημα γευστικής απόλαυσης

Seminars & Panel DiscussionsΣεμινάρια & Διαδραστικές Συζητήσεις με φιλοξενία εξειδικευμένων ομιλητών από όλη τη χώρα και το εξωτερικό
Τέλος, στο πλαίσιο της Detrop θα πραγματοποιηθεί και ο 10ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Ν.Α. Ευρώπης, σε συνδιοργάνωση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και της ΔΕΘ-Helexpo υπό την αιγίδα της WACS (Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία