BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ο Ρόμπερτ Πάουελ για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ στην Κρήτη

Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ, που ενσάρκωσε τον «Ιησού» του Φράνκο Τζεφιρέλι, βρίσκεται στη Μεγαλόνησο για τα γυρίσματα αγγλόφωνου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Θεϊκή Κρήτη».

Ο Ρόμπερτ Πάουελ για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ  στην Κρήτη

1
0
Ο διασημότερος κινηματογραφικός «Ιησού» έφθασε στο νησί την Κυριακή 19 Απριλίου και δήλωσε μια φορά ακόμα ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του στην Κρήτη. Ο Ρόμπερτ Πάουελ θα παραμείνει για λίγες μέρες στην Κρήτη για να πρωταγωνιστήσει στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Θεϊκή Κρήτη» του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Φώτη Κωνσταντινίδη.

Πρόκειται για ένα δραματοποιημένο, ωριαίο ντοκιμαντέρ. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο Ρόμπερτ Πάουελ θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων την Κνωσό, το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου, τη Φαιστό, τον Κομμό, τη Ζώμυνθο, το Παλαίκαστρο, τη Ζάκρο, την αρχαία Ελεύθερνα, τους Αρμένους, τη Σπλάντζια και το λόφο Καστέλι στα Χανιά. Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται ένα Άγγλο χήρο, συνταξιούχο καθηγητή ιστορίας και ερασιτέχνη βοτανολόγο. Αναζητά ένα βότανο που φύεται αποκλειστικά και μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης…

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης έχει δηλώσει για το ντοκιμαντέρ ότι «η μυθολογία, η ιστορία, η αρχαιολογία, η παράδοση, η χλωρίδα, ο φυσικός πλούτος και το φυσικό κάλλος της Κρήτης θα μεταδοθούν στη διεθνή κοινότητα έντεχνα και με ένα προσιτό τρόπο μέσα από τη δραματουργική μετουσίωση του οπτικοακουστικού υλικού, με αποτέλεσμα να διαφανεί η  υπερβατική, η θεϊκή της διάσταση…»

Το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ: https://www.youtube.com/watch?v=yvn6GL9fAF8
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία