BACK TO
TOP
Δρώμενα

Τιμητικό βραβείο στον ερευνητή Κ. Χαρτζουλάκη από την ISHS

Μετάλλιο για την πολυετή προσφορά στην Επιστήμη των Οπωροκηπευτικών τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, έλαβε ο γεωπόνος-ερευνητής Κωνσταντίνος Σ. Χαρτζουλάκης, τέως Διευθυντής του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων.

Τιμητικό βραβείο στον ερευνητή Κ. Χαρτζουλάκη από την ISHS

2
0

Ο κ. Χαρτζουλάκης ήταν ένας από τους οκτώ Έλληνες επιστήμονες από τα ανώτατα εκπαιδευτικά και ερευνητικά  ιδρύματα της χώρας που τιμήθηκαν από τη Διεθνή Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (International Society for Horticultural Science, ISHS).

Η τελετή απονομής έγινε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 21.00 στο ΜΑΙΧ κατά τη διάρκεια επίσημου γεύματος του Διεθνούς Συνεδρίου ΙΙΙ Horticulture in Europe 2016, που έγινε στα Χανιά από 16-20 Οκτωβρίου.

Παραλαμβάνοντας το μετάλλιο της ISHS, ο κ. Χαρτζουλάκης,  ευχαρίστησε το ΔΣ της εταιρίας και τους οργανωτές του συνεδρίου για την τιμητική διάκριση, τόνισε ότι ένας ερευνητής δεν μπορεί παρά να είναι υπηρέτης του κοινωνικού συνόλου, και κατέληξε ότι ο δρόμος της καινοτομίας και της ποιότητας είναι ο μόνος για την ελληνική και παγκόσμια γεωργία, αρκεί να  υιοθετηθεί από τους παραγωγούς και να στηριχθεί από την πολιτεία.

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί η ομιλία του ο εκπροσώπου της ISHS, κ. Γ. Μαγγανάρη από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου αναφορά έγινε στο επιστημονικό έργο του κ. Χαρτζουλάκη σε θέματα άρδευσης των καλλιεργειών και διαχείρισης του νερού στη γεωργία, στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών στην εξοικονόμηση νερού, στη διεθνή αναγνώριση του έργου του και στη συμβολή του στην ανάπτυξη της αγροτικής έρευνας.









Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία