Ειδικότερα στην εκδήλωση με θέμα «Καινοτόμες ιδέες για την τυποποίηση κρέατος» που διοργανώνεται από το περιοδικό Meat News, θα αναπτυχθούν θέματα όπως
-Η έξυπνη χρήση της νομοθεσίας για καινοτομικές δράσεις στη συσκευασία κρέατος, με ομιλητή τον Δρ. Νικόλαο Κατερέλο, προϊστάμενο του τμήματος Ενημέρωσης, της διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής του ΕΦΕ
-Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τροφίμων, με ομιλητή τον τεχνολόγο τροφίμων Δημήτρη Δράκο, υπεύθυνο του τμήματος συσκευασίας τροφίμων της εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α
-Συσκευασία κρέατος – Νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες που αφορούν στις αυτοκόλλητες ετικέτες, με ομιλητή τον Αυγερινό Χατζηχρυσό, διευθύνοντα σύμβουλο και εμπορικό διευθυντή της FORLABELS ΑΕ
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 8210028, info@meatnews.g
Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση
-Η έξυπνη χρήση της νομοθεσίας για καινοτομικές δράσεις στη συσκευασία κρέατος, με ομιλητή τον Δρ. Νικόλαο Κατερέλο, προϊστάμενο του τμήματος Ενημέρωσης, της διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής του ΕΦΕ
-Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τροφίμων, με ομιλητή τον τεχνολόγο τροφίμων Δημήτρη Δράκο, υπεύθυνο του τμήματος συσκευασίας τροφίμων της εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α
-Συσκευασία κρέατος – Νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες που αφορούν στις αυτοκόλλητες ετικέτες, με ομιλητή τον Αυγερινό Χατζηχρυσό, διευθύνοντα σύμβουλο και εμπορικό διευθυντή της FORLABELS ΑΕ
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 8210028, info@meatnews.g
Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση