BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Καινοτόμες ιδέες για την τυποποίηση κρέατος σε εκδήλωση στη Syskevasia 2014

Τις σύγχρονες τάσεις και τις ευκαιρίες στη συσκευασία στον τομέα του κρέατος, ανιχνεύει η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και ώρα 13.00, στο πλαίσιο της έκθεσης «Syskevasia 2014».

Το κρέας βλάπτει το κλίμα περισσότερο από την κυκλοφορία

3
0
Ειδικότερα στην εκδήλωση με θέμα «Καινοτόμες ιδέες για την τυποποίηση κρέατος» που διοργανώνεται από το περιοδικό Meat News, θα αναπτυχθούν θέματα όπως
-Η έξυπνη χρήση της νομοθεσίας για καινοτομικές δράσεις στη συσκευασία κρέατος, με ομιλητή τον Δρ. Νικόλαο Κατερέλο, προϊστάμενο του τμήματος Ενημέρωσης, της διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής του ΕΦΕ
-Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τροφίμων, με ομιλητή τον τεχνολόγο τροφίμων Δημήτρη Δράκο, υπεύθυνο του τμήματος συσκευασίας τροφίμων της εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α
-Συσκευασία κρέατος – Νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες που αφορούν στις αυτοκόλλητες ετικέτες, με ομιλητή τον Αυγερινό Χατζηχρυσό, διευθύνοντα σύμβουλο και εμπορικό διευθυντή της FORLABELS ΑΕ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 8210028, info@meatnews.g

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία