Οι chef οργάνωσαν την προετοιμασία και το μαγείρεμα του μπριάμ, με λαχανικά τα οποία δεν ήταν προς διάθεση από την λαχαναγορά και «απέδειξαν έμπρακτα το ρητό όλων των αρχιμαγείρων που έγινε και σλόγκαν της εκδήλωσης «Δεν πετάμε τίποτα».
Ένα υγιεινό γεύμα για 5.000 και πλέον άτομα ετοίμασε η Λέσχη Αρχιμαγείρων - Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος.
Οι chef οργάνωσαν την προετοιμασία και το μαγείρεμα του μπριάμ, με λαχανικά τα οποία δεν ήταν προς διάθεση από την λαχαναγορά και «απέδειξαν έμπρακτα το ρητό όλων των αρχιμαγείρων που έγινε και σλόγκαν της εκδήλωσης «Δεν πετάμε τίποτα».