BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Βραβείο στον Π. Χλιάπα για τις ελιές Χαλκιδικής

Απέσπασε το βραβείο για το προϊόν της «Πράσινης Ελιάς Χαλκιδικής με λεμονοπίπερο».

Βραβείο στον Π. Χλιάπα για τις ελιές Χαλκιδικής

1
0
Ακόμη μία διάκριση στον 4ο Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Αθήνα (στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς) για τις ελιές Χαλκιδικής και συγκεκριμένα για την εταιρία του «Ελιές Χλιάπας - Ελιοανθός» που βρίσκεται στις Καλύβες Χαλκιδικής.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος παρέδωσε στον κ. Παναγιώτη Χλιάπα, από τον Πολύγυρο, το βραβείο που απέσπασε η εταιρία του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Χλιάπα για αυτή τη διάκριση και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που όλο και συχνότερα, προϊόντα των παραγωγικών μονάδων της Χαλκιδικής αποσπούν διακρίσεις τόσο σε εθνικούς όσο και διεθνείς διαγωνισμούς, γεγονός που αποδεικνύει την επιβράβευση των κόπων των επιχειρηματιών που εξελίσσουν τα προϊόντα τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την προβολή της Χαλκιδικής. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής είναι και θα παραμείνουν αρωγοί της ανάπτυξης και της τόνωσης της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία