BACK TO
TOP
Brand name

Ενόψει Τσικνοπέμπτης, «ΑΛΛΟΤΙΝΟ Ερυθρό»

«ΑΛΛΟΤΙΝΟ Ερυθρό» προτείνει η «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.» ενόψει Τσικνοπέμπτης, η οποία επιβάλλει την κατανάλωση καλού κρέατος ψημένου στα κάρβουνα σε συνδυασμό με καλό κόκκινο κρασί και όχι μόνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «είτε μέσα στο σπίτι, είτε έξω, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία παραγωγής οίνου, προτείνει ΑΛΛΟΤΙΝΟ Ερυθρό για το ιδανικό πάντρεμα των ψητών λιχουδιών- παϊδάκια και μπριζόλες.

Ενόψει Τσικνοπέμπτης, «ΑΛΛΟΤΙΝΟ Ερυθρό»

2
0

Η σειρά κρασιών «Αλλοτινό» σας δίνει την λύση, επιλέγοντας ένα εμφιαλωμένο με υπογραφή  κρασί σε τιμή τόσο προσιτή όσο του ανώνυμου κρασιού. Η σειρά κυκλοφορεί σε 4 είδη: Λευκό, Ροζέ, Ερυθρό Ξηρό και Ερυθρό Ημίγλυκο, καλύπτοντας όλα τα γευστικά γούστα. Τα κρασιά προέρχονται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες Σαββατιανό, Ροδίτης και Αγιωργίτικο που έχουν οινοποιηθεί με φροντίδα και μεράκι στο μεγαλύτερο Οινοποιείο της Ελλάδας, στην Ριτσώνα Βοιωτίας, και έχουν εμφιαλωθεί στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις της «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων», στο Μαρκόπουλο Αττικής. 

Μπορείτε να το απολαύσετε σε παρεϊστικά σημεία όπως το παραδοσιακό εστιατόριο ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ στο κέντρο της Αθήνας, στο αγαπημένο ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ στο Θησείο αλλά και σε ψητοπωλεία όπως ΠΙΤΑ ΑΛΛΙΩΣ στο Βύρωνα, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στο Παγκράτι, ΛΑΜΠΡΟΣ στο Παλαιό Φάληρο & στην Ηλιούπολη, ΤΡΕΛΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ (Γλυφάδα και Δάφνη), ΜΑΡΤΙΝΗΣ στα Πατήσια κ.α.

Αλλά και αυτοί που θα μείνουν μέσα, μπορούν να βρουν το ΑΛΛΟΤΙΝΟ στις αλυσίδες σουπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος και Σκλαβενίτης.

Για αυτό, η Τσικνοπέμπτη προσφέρεται για να απολαύσουμε καλό ποιοτικό κρασί, καλό κρέας, και, πάνω απ’ όλα, καλή παρέα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία