BACK TO
TOP
Brand name

Τέσσερα βραβεία για την ΕΖΑ στα BeerBartender Awards

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στα Beer Bartender Awards 2018, το μοναδικό ελληνικό θεσμό που προβάλει την ελληνική ζυθοποιία και τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάδειξή της.

Τέσσερα βραβεία για την ΕΖΑ στα BeerBartender Awards

2
0

Συγκεκριμένα η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης  κατέκτησε 4  νέα βραβεία, δυο χρυσά για την κατηγορία «Ελληνική Ζυθοποιία» και για την μπίρα OdysseyRed, καθώς και δύο ασημένια, με το πρώτο να αφορά στην κατηγορία «Εισαγωγική Εταιρία» και το δεύτερο στο πετυχημένο τηλεοπτικό σποτ με θέμα «EZALagervsEZAPilsner: Το εργοστάσιο».

Στο πλαίσιο της βράβευσης της εταιρείας, ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Οι σημαντικές διακρίσεις που κατακτήσαμε και στα φετινά BeerBartenderAwards μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια, γιατί επιβεβαιώνουν πως η αγάπη και το μεράκι μας για τη ζυθοποιία, αποτυπώνονται σε κάθε στάδιο της λειτουργίας μας, σε κάθε προϊόν μας ξεχωριστά. Επιπλέον, αποτελούν για εμάς δέσμευση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε τα μέγιστα ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών μας, καθώς και να εξελισσόμαστε διαρκώς, ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο President Hotel παρουσία στελεχών του κλάδου και του ελληνικού επιχειρείν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία