BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ημερίδα ΕΚΕΤΑ με θέμα τις βιώσιμες αλυσίδες τροφίμων στη Μεσόγειο

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης του ΕΚΕΤΑ και ώρα 09:30 – 14:30.

GourMED-27feb

74
0

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνουν την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 (09:30 – 14:30), στο Αμφιθέατρο Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης του ΕΚΕΤΑ, 6o χλμ. Χαριλάου – Θέρμης, Θεσσαλονίκη το 2ο Open Innovation Workshop στο πλαίσιο του έργου GourMed. Το Workshop έχει τίτλο "Open Innovation Approaches to Transform Mediterranean FoodChains in Fair and Sustainable Ecosystems" και το αντικείμενο της συζήτησης κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο, καθώς το έργο GourMed στοχεύει στη διασφάλιση δίκαιης κατανομής του κέρδους στην αγροδιατροφική αλυσίδα. 

Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει εκπροσώπους από ερευνητικούς οργανισμούς και εταιρείες στον αγροδιατροφικό τομέα από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Αλγερία και την Τυνησία.

Οι παρουσιάσεις θα καλύψουν τα αποτελέσματα που επετεύχθησαν από το έργο GourMed, ενώ μέλη της Κοινότητας Ανοικτής Καινοτομίας του έργου θα μοιραστούν απόψεις για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες για δίκαια προϊόντα στον τομέα της αγροδιατροφικής παραγωγής στην Ελλάδα, την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας


 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο GourMed στο https://www.gourmed-prima.com.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία