BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Μια ακόμη πιο ισχυρή σχέση θρέφουν το Phyto Group με την Stoller

Nέα projects συζητήθηκαν στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της Stoller στις εγκαταστάσεις του Phyto Group.

14-15_2

Γιώργος Κοντονής

87
0

«Είµαστε εδώ στην Ελλάδα και πάλι µε τους στενούς φίλους και τους συνεργάτες µας και αυτήν τη φορά έχουµε την ευκαιρία να συζητήσουµε και να αναθεωρήσουµε τα εκπληκτικά αποτελέσµατα και κάποιες καλές ειδήσεις σχετικά µε τα προϊόντα Stampa, τα οποία είναι ένα φανταστικό παράδειγµα καλής συνεργασίας µεταξύ των Φυτοθρεπτική ΑΕ, ORA Services και Stoller». Με αυτά τα λόγια ο  Sergio Aguilar, CEO της Stoller Europe, χαιρέτισε την έναρξη των διήµερων επαφών που η Stoller πραγµατοποίησε µε το Phyto Group (Φυτοθρεπτική ΑΕ & ORA Services) στις εγκαταστάσεις του στην Ελλάδα.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι στη διήµερη αυτή διοργάνωση, η οποία περιελάµβανε επισκέψεις τόσο στα γραφεία των ORA Services (αποκλειστικού αντιπροσώπου των προϊόντων Stoller σε Ελλάδα και Κύπρο) και Φυτοθρεπτική ΑΕ, όπως και στα εργοστάσια των εταιρειών, τόσο η παρουσία του Αντιπρoέδρoυ του Stoller Group, Dr. Rithesh Sheth, όσο και του Sergio Aguilar έδωσαν ιδιαίτερο νόηµα.

Η agenda των συζητήσεων περιελάµβανε τους ρόλους της Φυτοθρεπτική ΑΕ, της ORA Services, της ORA Academy (οργανισµού εκπαίδευσης και διάχυσης γνώσης του Phyto Group) και κυρίως την παραγωγή των εξειδικευµένων προϊόντων θρέψης µε τεχνολογία Stoller (κοκκώδη και υδατοδιαλυτά λιπάσµατα) µε την κωδική ονοµασία Stampa.

Μάλιστα στα εργοστάσια στον Ασπρόπυργο και στην Κόρινθο, οι φιλοξενούµενοι παρακολούθησαν ιδίοις όµµασι την παραγωγή και συσκευασία των νέων καινοτόµων προϊόντων θρέψης Stampa ελέγχοντας από κοντά τα πρωτόκολλα παραγωγής.

Μια οµάδα που εργάζεται σκληρά

«Θέλω να ευχαριστήσω θερµά τον Νίκο Κουτσούγερα και την οµάδα του, που εργάζεται σκληρά, µε αποτέλεσµα να έχουµε πολλά πράγµατα να µιλήσουµε για το παρόν και το µέλλον σχετικά µε προϊόντα νέας τεχνολογίας που θα µας επιτρέψουν να λύσουµε ορισµένα παραδοσιακά προβλήµατα στη γεωργία. Έχουµε πάντα ως στόχο να βοηθήσουµε τους αγρότες να είναι σε θέση να παράγουν µε την ελαχιστοποίηση του κόστους και την αύξηση της ποιότητας και µε αυτό τον τρόπο να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσµατα και να πάρουν µεγαλύτερη απόδοση από τις επενδύσεις τους» δήλωσε µεταξύ άλλων ο Sergio Aguillar. Ενώ συµπλήρωασε: «Νοµίζω ότι αυτό το είδος εµπειριών είναι αυτό που φέρνει µια εταιρεία και τους ανθρώπους της πιο κοντά».

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ, στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 5 Ιουλίου, μαζί με το περιοδικό Profi.


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία