Τα εκλεκτά "κρασιά του βουνού", δηλαδή το Βλάχικο, το Pinot Noir και το Γινιέτς παράγονται από σταφύλια που καλλιεργούνται στα ορεινά αμπελοτόπια του Μετσόβου, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, και έρχονται αντιμέτωπα με τις αρκούδες, τα αγριογούρουνα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του βουνού. Ειδικά το Γινιέτς προέρχεται από τα πρώτα κλήματα Cabernet Sauvignon που φύτευσε ο Ευάγγελος Αβέρωφ στα τέλη της δεκαετίας του 1950
Όλες οι ετικέτες Rossiu di Munte κυκλοφορούν σε πολύ περιορισμένο αριθμό φιαλών
Περισσότερες πληροφορίες:Λένα Μπίσ
Τ: 2656031490
Email: welcome@katogiaveroff.gr
Όλες οι ετικέτες Rossiu di Munte κυκλοφορούν σε πολύ περιορισμένο αριθμό φιαλών
Περισσότερες πληροφορίες:Λένα Μπίσ
Τ: 2656031490
Email: welcome@katogiaveroff.gr