BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Στα 60 λεπτά το πιστοποιημένο βαμβάκι Ορχομενού

Πρόκειται για την υψηλότερη φετινή τιμή για το βαμβάκι σε πανελλαδικό επίπεδο και πληρώθηκε από τα εκκοκκιστήρια Μίχας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Αγροτικής Συνεταιριστικής Οργάνωσης Ορχομενού (ΑΣΟΟ).

Στα 60 λεπτά το πιστοποιημένο βαμβάκι Ορχομενού

3
0
«Ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση για το βαμβάκι της Ομάδας Βαμβακοπαραγωγών Συνεταιρισμού Ορχομενού, σε συνεργασία με την Pioneer Hi-Bred Hellas, την TÜV Hellas (TÜV Nord Group) και τα Εκκοκκιστήρια ΜΙΧΑΣ. Επίσης, το πιστοποιημένο βαμβάκι της Ομάδας Βαμβακοπαραγωγών Συνεταιρισμού Ορχομενού που συλλέχθηκε στα πλαίσια του προγράμματος (cotton best eu) πληρώθηκε με 60 λεπτά το κιλό από τα εκκοκκιστήρια ΜΙΧΑΣ Α.Ε. τιμή που είναι τιμή κατά πολύ μεγαλύτερη πανελλαδικά. Τα χρήματα είναι ήδη στους λογαριασμούς των παραγωγών του Συνεταιρισμού μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΑΣΟΟ, Βασίλης Τσαγαλάς.  

Ολοκλήρωση πληρωμών ως 16 Δεκέμβρη«Επίσης, οι μισοί παραγωγοί που έχουν υποβάλλει αίτηση επιστροφής Φ.Π.Α έχουν πληρωθεί, με τα χρήματα να έχουν πιστωθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν την εβδομάδα που έρχεται 12-16 Δεκεμβρίου», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία