BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Παύση πωλήσεων µέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις ποιότητες / ποσότητες

Έγινε µια προσπάθεια ανάκαµψης µε βοήθεια από την ενεργοποίηση των κλωστηρίων, την αποδυνάµωση του δολαρίου και την άνοδο άλλων εµπορευµάτων, η οποία όµως δεν κράτησε για πολύ.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

808
0

ΝEA ΥOΡKH
Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν σηµαντικά όλα τα χρηµατιστήρια εµπορευµάτων και πρωτίστως το πετρέλαιο, το οποίο λόγω των συνθετικών ινών ανταγωνίζεται τη βαµβακερή ίνα. Τεχνικά το βαµβάκι φαίνεται να έχει δυνατή αντίδραση στα 82 σεντς ανά λίµπρα, ενώ παράλληλα όσο πλησιάζουµε προς τα χαµηλά τα κλωστήρια ενεργοποιούνται µε αγορές, τονώνοντας παράλληλα το χρηµατιστήριο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Κατόπιν των πωλήσεων στις δύο προηγούµενες εβδοµάδες οι νέες προσφορές έχουν µειωθεί.
Οι εκκοκκιστές θέλουν να δουν τις νέες εκκοκκίσεις πριν δεσµευτούν, καθώς ακούγεται πως εκτός από τη Θεσσαλία που τα προβλήµατα ποιότητας είναι γνωστά και αναµενόµενα, χρωµατικά έχουµε ήδη µια πρώτη υποβάθµιση σε πολλές περιοχές λόγω των υψηλών υγρασιών. Παράλληλα, το ενδιαφέρον πλέον µετατίθεται σε ανοιχτές πωλήσεις βάσει Μαρτίου ‘24 αφού ο ∆εκέµβριος ‘23 πλησιάζει. Το πριµ που επιθυµούµε κυµαίνεται στα 3 σεντς, εντούτοις οι αγοραστές αδυνατούν να το πληρώσουν για την ώρα.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία