BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Λίγες οι πράξεις, φόβοι για χρηµατιστηριακό γύρισµα

Πάνω που πήγαινε να ανοίξει η αγορά µε τις δουλειές που σηµειώθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Μεσογειακοι δρόµοι βάµβακος», οι αγοράστες ξανακάναν πίσω φοβούµενοι το χρηµατιστηριακό γύρισµα.

papadogianis_M_3_5

602
1

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι καλές ποιότητες πληρώνονται, αλλά δυστυχώς είναι λίγες, ενώ τα βαριά βαµβάκια προσφέρονται µε έκπτωση επι των χρηµατιστηριακών τιµών 2 σεντς ανά λίµπρα, αλλά δεν βρίσκουν αγοραστή. Όλοι αναµένουν τα νωχελικά µέχρι τώρα τουρκικά κλωστήρια να δραστηριοποιηθούν και ζητούν µόνο λευκά βαµβάκια. Το δολάριο έχασε και άλλο έδαφος έναντι του ευρώ, που δεν µας συµφέρει. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Χρηµατιστηριακά  βρισκόµαστε εντος του πρόσφατου εύρους τιµών 78-85 σεντς, χωρίς σαφή κατεύθυνση. Αναµένεται µια δοκιµή προς τα πάνω, ιδιαίτερα από τη στιγµή που τα επιτόκια φαίνεται να σταµατούν την ανοδική αναπροσαρµογή τους. Είναι πιθανό να δούµε πλέον νέες τοποθετήσεις κερδοσκοπικών κεφαλαίων στα εµπορεύµατα γενικότερα. Παράλληλα, το δολάριο κυµαίνεται στα χαµηλά του, στηρίζοντας το βαµβακι. Όσον αφορά τη ζήτηση, να σηµειωθεί πως η καλή πορεία των πωλήσεων της αµερικανικής σοδειάς οφείλεται καθαρά στην Κίνα, δεδοµένου ότι οι υπόλοιπες αγορές είναι τουλάχιστον «ντεφορµέ».




Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία