BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Αυξάνονται τα φιξαρίσµατα ανοιχτών συµβολαίων εκκοκκισµένου

Οι χρηµατιστηριακές τιµές έπιασαν τα υψηλά επίπεδα του τελευταίου τριµήνου µε τη δυναµική της αγοράς να αποδίδεται κυρίως στη συνεχιζόµενη µείωση των αµερικανικών αποθεµάτων.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

442
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η πορεία των πωλήσεων / εξαγωγών σοδειάς των ΗΠΑ είναι εξαιρετική, δίνοντας το σήµα στην παγκόσµια αγορά πως τα αµερικανικά βαµβάκια θα είναι σε λίγο καιρό δυσεύρετα. Η νούµερο ένα σοδειά που επηρεάζει το χρηµατιστήριο είναι η αµερικανική και ως αποτέλεσµα η αγορά τεστάρει τα υψηλά της. Το πόσο ψηλά µπορεί να φτάσει για την ώρα θα εξαρτηθεί από το πόσο ακόµα θα ακολουθούν το ράλι τα κλωστήρια.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για φιξαρίσµατα ή και νέες πωλήσεις έδωσε το χρηµατιστηριακό ράλι που βιώνουµε τις τελευταίες ηµέρες. Σηµειωτέον, εδώ και κάποιες εβδοµάδες η ζήτηση είναι βελτιωµένη και σηµειώνονται πωλήσεις από πλευράς των εκκοκκιστών, οι οποίοι αντιλαµβανόµενοι τη φετινή δυσκολία που υπάρχει στο εµπόριο έχουν αρχίσει να προσφέρουν και πιο ανταγωνιστικά. Βέβαια να σηµειωθεί πως όσο ενισχύεται το χρηµατιστήριο, το βαµβάκι φυσικά ακριβαίνει και οι κλώστες δεν δείχνουν διατεθειµένοι να ακολουθήσουν  για παντα την ανοδική πορεία των τιµών.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία