BACK TO
TOP
Πρωτοποριακοί Στάβλοι

Χωρίς αντιβιοτικά νέα αντιμετώπιση της μαστίτιδας στις αγελάδες

Προληπτική αντιμετώπιση των βακτηριακών λοιμώξεων με νέες επιλογές θεραπείας σε μορφή βώλου ή πόσιμου διαλύματος οι οποίες δεν βασίζονται σε αντιβιοτικά, προτείνει ολλανδική εταιρεία, ως απάντηση στην αντιβιοαντοχή.

4845481625_dd7a060cc2_o

118
4

Αυτές οι νέες επιλογές θεραπείας παρέχουν στους παραγωγούς και τους κτηνιάτρους μια πραγματική απάντηση στην ολοένα και περισσότερο αναδυόμενη αντιβιοαντοχή. Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί η πρωτοπορία της ολλανδικής εταιρείας AHV International.

Οι θεραπείες δρουν ειδικά για την αποκατάσταση της φυσιολογικής ισορροπίας του βακτηριδιακού πληθυσμού σε εκείνα τα μέρη του σώματος που έχουν υποστεί παθογόνο επίθεση. Σε συνδυασμό με φυσικά συμπληρώματα διατροφής, τα καινοτόμα αυτά προϊόντα έχουν τη μορφή βώλου ή πόσιμου διαλύματος, χωρίς να βασίζονται σε αντιβιοτικά.

Ο κτηνίατρος και ιδρυτής της εταιρείας Gertjan Streefland υπογραμμίζει: "Η αντιμικροβιακή αντίσταση δεν είναι ένα νέο φαινόμενο.  Ευτυχώς, η σύγχρονη επιστημονική έρευνα κατάφερε να εντοπίσει τον τρόπο με τον οποίο η φύση αντιμετωπίζει επιτυχώς αυτό το πρόβλημα". Οι νέες λύσεις στοχεύουν  στην εξάλειψη της επίδρασης που θα μπορούσαν να έχουν τα παθογόνα βακτήρια κατά την είσοδό τους σε έναν οργανισμό, διαταράσσοντας τη διαδικασία επικοινωνίας μεταξύ των  βακτηρίων.

Όπως αναφέρει ο Streefland, η εταιρεία συνεργάζεται άμεσα με τους αγρότες και τους κτηνιάτρους για να διασφαλίσουν ότι οι αρχές που περιλαμβάνονται στο φάσμα λύσεων της AHV New Pharma κοινοποιούνται στους παραγωγούς ζωικού κεφαλαίου με τον πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο, και πως οι γαλακτοπαραγωγοί αναγνωρίζουν πλήρως την ανάγκη μείωσης της χρήσης αντιβιοτικών.

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

27-12-2022 09:06Morrisadeno

aralen phosphate <a href="http://hydroxychloroquinex.com/">aralen phosphate</a>

Απάντηση

13-12-2022 11:40candipharm.com

<a href="https://www.candipharm.com/ ">https://www.candipharm.com/</a>

Απάντηση

10-06-2021 02:41cialis 20 mg

is tadalafil and cialis the same thing <a href="https://elitadalafill.com/">cialis 20mg</a> tadalafil troche cost

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία