BACK TO
TOP
Business

Τρέχει έως το τέλος του 2015 ο μεγάλος διαγωνισμός της MISKO

Να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ», που θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του 2015, διεκδικώντας πλούσια δώρα με μοναδικές συνταγές στις πολυσυσκευασίες, καλεί τους καταναλωτές, στα πλαίσια των προσφορών της και επιδιώκοντας να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις αγορές της ελληνικής οικογένειας, η MISKO.

Τρέχει έως το τέλος του 2015 ο μεγάλος διαγωνισμός της MISKO

2
3
Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν το ειδικό έντυπο στις πολυσυσκευασίες προσφορών της MISKO με τη σήμανση «Μεγάλος Διαγωνισμός» και να στείλουν τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό μέσω SMS, ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στην εφαρμογή της MISKO στο Facebook  (www.facebook.com/misko.greece/app_588623421277679). Παράλληλα αποκτούν το φυλλάδιο με συνταγές με ζυμαρικά και κρέας, εμπλουτίζοντας το καθημερινό τους τραπέζι με γευστικές συνταγές

Στη στιγμή, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν αν είναι ανάμεσα στους 100 νικητές που κερδίζουν τα Ζυμαρικά της Χρονιάς ή στους 50 νικητές που κερδίζουν μικροσυσκευές από την Pitsos ενώ παράλληλα μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού για 5 σετ Ψυγείου & Κουζίνας Pitsos, συνολικής αξίας 10.000€

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν όσες φορές επιθυμούν στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά!  
Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

13-12-2015 03:40ΕΥΓΕΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Απάντηση

05-12-2015 12:28grivas panos

τα μισκο πανε με ολα,μα πιο πολυ μονα τους καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες

Απάντηση

10-11-2015 16:01Σιαπικούδη Σταματια

Ουαου τέλεια μακάρι να είμαι εγώ η τυχερή ❤️❤️❤️❤️ Τα ΜΙΣΚΟ είναι τα καλυτερα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία