BACK TO
TOP
Business

Αναγκαίος ο εξορθολογισμός κόστους παραγωγής στην ΕΒΖ

«Πλάτη» στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της ΕΒΖ ΑΕ, με υποστήριξη ακόμη και σε επίπεδο μεταφοράς τεχνογνωσίας προσδιορισμού και διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων προτίθεται να βάλει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως προέκυψε σε συνάντηση που είχε η διοίκησης της βιομηχανίας με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

1
0

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 27 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας,  και σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν συμφωνήθηκε να διοργανωθεί, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, μια νέα συνάντηση με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας και της ΕΒΖ, με σκοπό τη  διερεύνηση της υποστήριξης των προγραμμάτων και των δράσεων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) που αφορούν την τευτλοκαλλιέργεια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ζαχαροβιομηχανίας Χρήστος Ρώσσιος επεσήμανε πως για τη νέα διοίκηση της ΕΒΖ προτεραιότητα δίδεται στην αναγκαιότητα εξορθολογισμού του κόστους παραγωγής. Παράλληλα, εκφράστηκε η συναντίληψη ότι θα γίνουν από κοινού οι απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη της βιωσιμότητας μιας «τόσο σημαντικής βιομηχανίας» για τη βόρεια Ελλάδα. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε κι ο αντιπρόεδρος της ΕΒΖ, Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία