Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας η θερμοκρασία του νερού για τις καλλιέργειες βελτιστοποιείται και επιτυγχάνεται 80% αύξηση της παραγωγής το καλοκαίρι και 60% τους χειμερινούς μήνες
Το σύστημα ελέγχει δυναμικά την θερμοκρασία σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε καλλιέργειας, το οποίο μειώνει το χρόνο παραγωγής, αυξάνει την απόδοση και μειώνει το κόστος για τους αγρότες.
«Εφόσον το σχέδιο αυτό συνοδεύεται και από κατάλληλη επιχειρηματική διαχείριση, νέα προϊόντα μπορούν να ενταχθούν σε νέα κανάλια πωλήσεων που αυξάνουν τα κέρδη για τους μικρομεσαίους αγρότες, βοηθώντας τις εταιρείες τους να αναπτυχθούν», δήλωσε ο επικεφαλής του Ιδρύματος Αγροτικής Καινοτομίας (FIA), Abdo Fernandez
(πηγή: freshfruitportal.com)
Το σύστημα ελέγχει δυναμικά την θερμοκρασία σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε καλλιέργειας, το οποίο μειώνει το χρόνο παραγωγής, αυξάνει την απόδοση και μειώνει το κόστος για τους αγρότες.
«Εφόσον το σχέδιο αυτό συνοδεύεται και από κατάλληλη επιχειρηματική διαχείριση, νέα προϊόντα μπορούν να ενταχθούν σε νέα κανάλια πωλήσεων που αυξάνουν τα κέρδη για τους μικρομεσαίους αγρότες, βοηθώντας τις εταιρείες τους να αναπτυχθούν», δήλωσε ο επικεφαλής του Ιδρύματος Αγροτικής Καινοτομίας (FIA), Abdo Fernandez
(πηγή: freshfruitportal.com)