BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Άρση ρωσικού εμπάργκο για Τουρκία, Αίγυπτο

Θα εξάγουν ξανά φρουτολαχανικά στη Ρωσία, καθώς η Μόσχα σταματά την απαγόρευση.

Ρωσικό εμπάργκο στα οπωροκηπευτικά της Αιγύπτου

1
0
Πιο αναλυτικά, στην απόφαση να άρει το εμπάργκο που είχε θέσει πρόσφατα κατά της Τουρκίας και της Αιγύπτου προχώρησε η ρωσική κυβέρνηση, ωστόσο ανέφερε ότι δεν είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει διάλογο με την Ευρώπη για αντίστοιχες κυρώσεις που έχει επιβάλλει

Το μποϊκοτάζ στα φρουτολαχανικά της Αιγύπτου, με εξαίρεση τις πατάτες, θα αρθεί άμεσα, όπως ανέφερε η Υπηρεσία Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Επίβλεψης (Rosselkhoznadzor) της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση για την Αίγυπτο είχε τεθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, μετά τη συνάντηση Πούτιν-Ερτογάν ακουγόταν ότι ήταν πολύ κοντά στο να σταματήσει το εμπάργκο. Τελικά, αυτήν την εβδομάδα, η Δυτική Μεσογειακή Ένωση Εξαγωγέων (BAIB) ανακοίνωσε ότι οι Τούρκοι εξαγωγείς έχουν ήδη στείλει τις πρώτες εξαγωγές σε Ρώσους πελάτες τους. Οι παραγγελίες αφορούσαν τα εξής προϊόντα: ντομάτες, κουπάτες πιπεριές, κολοκυθάκια, ρόδια, πορτοκάλια και μαρούλια. Υπενθυμίζεται ότι από τον Ιανουάριο του 2016 είχε τεθεί το ρωσικό εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα.

(Πηγή: freshplaza.com)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία