Σημειώνεται ότι το 2017 υπήρχαν 6.000 αντίστοιχες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ με το 98% εξ αυτών να είναι μικροζυθοποιεία. Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης, σήμερα το 83% των Αμερικανών ζει σε μία απόσταση μικρότερη των 10 μιλίων από ένα τοπικό μικρό ζυθοποιείο. Σε ό,τι αφορά τη συμβολή στην εθνική οικονομία, το 2016 οι ζυθοποιοί συνεισέφεραν 68,8 δισ. δολάρια, ένα ποσό που δηλώνει αύξηση 22% σε σχέση με το 2014.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον τα στοιχεία της Ένωσης δείχνουν ότι μόλις το 1% της ζυθοποίησης ανήκει στους home brewers, οι οποίοι στις ΗΠΑ είναι 1,1 εκατομμύρια και το 2017 παρήγαγαν 1,4 εκατομμύρια βαρέλια μπύρας.
Δείτε εδώ ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα από το περιοδικό Wine Trails