BACK TO
TOP
Δρώμενα

Στις φλόγες τυλίχτηκε οινοποιείο στο Βενεράτο

Σημαντικές ζημιές υπέστη από πυρκαγιά οινοποιείο στο Βενεράτο Ηρακλείου Κρήτης.

0
0

Λίγο έλειψε να καταστραφεί και το σπίτι του οινοποιού, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη μονάδα. Ευτυχώς από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου, πιθανόν από βραχυκύκλωμα. Γρήγορα εξαπλώθηκε στις χαρτόκουτες με τις φιάλες κρασιού που βρίσκονταν στο χώρο και στη συνέχεια κατάστρεψε τα πάνελς αλουμινίου από τα οποία ήταν κατασκευασμένο το οινοποιείο.

Στο Βενεράτο κατέφθασαν γρήγορα τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με έντεκα άνδρες που κατέσβησαν τη φωτιά, ευτυχώς πριν εισχωρήσει στους εσωτερικούς χώρους της οικίας του οινοποιού. Η πυρκαγιά περιορίστηκε αφότου είχε καταστρέψει κάποια κουφώματα του σπιτιού που βρίσκονται από την πλευρά του οινοποιείου. Όμως μέσα στη μονάδα οι ζημιές είναι σημαντικές καθώς καταστράφηκαν μεγάλα τμήματα της οροφής και των πάνελς αλουμινίου, όλα τα μηχανήματα και τα αποθέματα κρασιού που βρίσκονταν σε φιάλες μέσα σε χάρτινα κουτιά.

Ευτυχώς δεν υπέστησαν ζημιά τα αποθέματα κρασιού που ήταν τοποθετημένα σε ανοξείδωτες δεξαμενές οι οποίες βρίσκονται σε παρακείμενο χώρο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία