BACK TO
TOP
Πολιτικές

Αντιμέτωπη με την κοινωνία η κυβέρνηση, σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Η 24ωρη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην οποία θα συμμετάσχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι όλης της χώρας βρίσκει την κυβέρνηση ίσως στην πιο κρίσιμη φάση της αξιολόγησης με τις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των θεσμών να συνεχίζονται χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Γενική απεργία κατά του πολυνομοσχεδίου

3
0

Αυτό που προκύπτει από την πρώτη εικόνα που αποκόμισαν οι Έλληνες διαπραγματευτές για τις θέσεις και επιδιώξεις των εταίρων και δανειστών είναι ότι το ν/σ για το ασφαλιστικό, δεν θα είναι αυτό που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Την ίδια βέβαια ώρα οι αγρότες,  που δεν αποκλείουν να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ, έχουν δώσει πενταήμερη διορία -εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής- ώστε να συσταθεί διακομματική στη Βουλή και να συζητηθεί από μηδενική βάση το ασφαλιστικό.

Στο μεταξύ, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα στη χώρα από το Λονδίνο όπου θα βρίσκεται από χθες το βράδυ προκειμένου να λάβει μέρος στη διεθνή Διάσκεψη Δωρητών «Supporting Syria and the Region».

Απέναντι σε αυτό το κλίμα, από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης ή και πρόωρων εκλογών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία