BACK TO
TOP
Πολιτικές

Άτυπο συμβούλιο αρχηγών στη δεξίωση στον κήπο του προεδρικού Μεγάρου

Ένα άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αναμένεται να προκύψει την Κυριακή στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου με την ευκαιρία της δεξίωσης που επαναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος με την ευκαιρία της επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Άτυπο συμβούλιο αρχηγών στη δεξίωση στον κήπο του προεδρικού Μεγάρου

3
0

Συνολικά έχουν προσκληθεί 1.400 άτομα, ήτοι μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές και ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων (πλην της Χρυσής Αυγής), αντιστασιακοί (από αντιστασιακές οργανώσεις), πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι (δύο από κάθε μέσο) και εκπρόσωποι κοινωνικών οργανώσεων.

Η δεξίωση θα είναι λιτή και άνευ συζύγων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει την καθιερωμένη επετειακή δήλωση, θα χαιρετήσει τους καλεσμένους και εν συνεχεία θα καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων (ήδη δήλωσαν ότι θα παραστούν όλοι) στο περίπτερο του κήπου του Προεδρικού Μεγάρου για συνομιλίες. Είναι προφανές ότι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η κατάσταση στην Τουρκία.

Αυτή τη «σύναξη» των πολιτικών αρχηγών έκανε ο παλαιότερα ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά τότε υπήρχαν και οι σύζυγοι μαζί με τους αρχηγούς των κομμάτων. Έτσι οι κκ. Αλ. Τσίπρας και Κυρ. Μητσοτάκης θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, παρουσία και των άλλων αρχηγών και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πηγή: Τα Νέα

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία