BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ενημέρωση Τσίπρα στην Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ για την τεχνική συμφωνία

Για το περιεχόμενο της τεχνικής συμφωνίας με τους θεσμούς θα ενημερώσει την Παρασκευή 5 Μαΐου την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ενημέρωση Τσίπρα στην Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ για την τεχνική συμφωνία

3
0

Η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα γίνει (11 π.μ). στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, και οι εργασίες της θα ανοίξουν με ομιλία του Πρωθυπουργού.

Κατά την εισήγησή του χθες στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την προκαταρκτική συμφωνία με τους θεσμούς «ισορροπημένη και βιώσιμη», τονίζοντας ότι έχει «μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο».

Χαρακτήρισε ακόμη την τεχνική συμφωνία ως «το πρώτο αποφασιστικό βήμα» για να κλείσουν άμεσα άλλες σημαντικές εκκρεμότητες, με πρώτη αυτή του χρέους. «Χωρίς λύση για το χρέος δεν υφίστανται μέτρα. Μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup  στις 22 Μάη, θα πρέπει να έχουν σαφώς περιγραφεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος» είπε.

Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη 4 Μάιου αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να κατατεθούν τα αντίμετρα της συμφωνίας σε πολλά χωριστά άρθρα δηλαδή κάθε αντίμετρο και ένα άρθρο.





Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία