BACK TO
TOP
Πολιτικές

Έξαρχος: Τι θα κάνει ο υπουργός για τους εργαζομένους του ΕΘΙΑΓΕ

Σε οικονομικό αδιέξοδο οδηγούνται οι εργαζόμενοι στο ΕΘΙΑΓΕ, καθώς λόγω ολιγωρίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κινδυνεύουν να στερηθούν το 40% των αποδοχών τους, επεσήμανε με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασίλης Έξαρχος απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αλέξανδρο Κοντό.

Ο Έξαρχος βάζει κάτω από τη βάση στην Μπόελ στον έλεγχο υγείας

4
0

Ειδικότερα στην ερώτησή του, με θέμα τα προβλήματα μισθοδοσίας των εργαζομένων στο ΕΘΙΑΓΕ, ο κ. Έξαρχος αναφέρει τα εξής: «Το γεγονός αυτό συμβαίνει διότι εδώ και δύο χρόνια το Υπουργείο δεν έχει διευθετήσει το θέμα της καταβολής των επιδομάτων καταφεύγοντας σε προσωρινές λύσεις και προκαλώντας οικονομική δυσπραγία στο Ίδρυμα, αγανάκτηση και έντονο αίσθημα ανασφάλειας στους εργαζομένους.

Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των εργαζομένων οι οποίοι ζητούν την εξασφάλιση των αποδοχών τους, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ενημέρωση από την πλευρά του Υπουργείου για την επίλυση του θέματος γεγονός που διαιωνίζει αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση και απαξιώνει το ΕΘΙΑΓΕ» καταλήγει ο κ. Έξαρχος και ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό: «Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΘΙΑΓΕ;»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία