BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Με τη λαχειοφόρο οι επιλαχόντες

Πόσες φορές θα το ακούσουµε, αλλά θα το δούµε στην πράξη; Ο λόγος για το πρόγραµµα των Νέων Αγροτών που άφησε έξω κόσµο και τώρα ο Βαγγέλης και ο Μπιλ (πιθανότατα κι ο Αλέξης από την Λάρισα προσεχώς), λένε ότι υπάρχει τρόπο να µπουν µέσα όλοι. Βέβαια, αρκεί να έχουν τις προϋποθέσεις (κι αν τις έχουν;).

Με τη λαχειοφόρο οι επιλαχόντες

1
0

Τα λεφτά λέει υπάρχουν από υπερδεσµεύσεις (110%). Όµως και για αυτό, απαιτούνται κάποιες κινήσεις… όπως ρωτάει και ο εκ Σερρών Τζελέπης, που διαπιστώνει ότι και οι αξιολογήσεις για τους «εν δυνάµει», δεν είναι σε καλύτερη φάση.

ΜΕΡΑ

Ωραίες, δεν λέω οι φωτό του Βασίλη από την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία, όµως δεν µπορείς να λες µετά από τόσο ντόρο ότι το Kalamata olives είναι νόµιµο και θα υπάρξει δίκαιη λύση αφού ακουστούν όλες οι πλευρές.

ΝΥΧΤΑ

Αοριστίες και για τους επιλαχόντες Νέους Αγρότες που είτε θα απορροφηθούν (αυτό λέει σίγουρα) σε ποσοστό 30- 40%, είτε παίζει και το ενδεχόµενο της συνολικής απορρόφησης τους για όλη τη χώρα. Να ‘χαµε να λέγαµε δηλαδή.

 

White House

Λευκός Οίκος, έγινε το κτήριο του υπουργού της πλατείας. Μαθαίνουµε ότι εκτός από τα 6,5 χιλιάδες ευρώπουλα που δόθηκαν για την εγκατάσταση µηχανήµατος ελέγχου της αλληλογραφίας, για τίποτα …σκόνες που σκάνε, συγκροτήθηκε και 3µελής επιτροπή µε τακτικά µέλη και ένα αναπληρωµατικό για την παραλαβή της προµήθειας. Κάποιος να τους προσέχει...

                   

Παιδότοπος

Tι ωραία τι καλά, σκίζει η βάρκα τα νερά. Κάπως έτσι και η συνάντηση της αειθαλούς ηγεσίας των νεολαίων µε τον υπουργό της πλατείας και τους συν αυτώ συµβούλους του. Η κουβέντα εστίασε στο συνδικαλιστικό νόµο και στους πόρους του… Όσο για το µέτρο των νέων αγροτών που µπάζει, αυτά µάλλον περνούν στα ψιλά γράµµατα.

Deal

Γνωστός πρώην τηλεαστέρας δικηγόρος, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει και επιχειρηµατική δράση σε χλιδάτη παραλία της Αττικής, έχει αναλάβει τα κόκκινα δάνεια των κτηνοτρόφων στην παλιά ΑΤΕ. ∆εν ξέρω, αν µπορεί να µιλήσει τη γλώσσα των τσελιγκάδων, ως διαµεσολαβητής; Πάντως στο beach voley είναι πρώτος!

 

Υβρίδια

Την ώρα που ο υπουργός Βαγγέλης µιλά στην Καρδίτσα σε κοµµατικό συνέδριο για το ρόλο της κτηνοτροφίας, ο κτηνοτροφικός κόσµος της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης διαµαρτύρεται για τις µονοµερείς αποζηµιώσεις στα αγελαία από τα ακραία καιρικά φαινόµενα του χειµώνα.

«Το µόνο που επιτυγχάνεται είναι το πολιτικάντικο και επικοινωνιακό κουκούλωµα του προβλήµατος, αφού το ΥΠΑΑΤ µε λίγα χρήµατα, ανακοινώνει ότι µας αποζηµιώνει για την κακοκαιρία του χειµώνα», λένε.

Μιλούν και για συσσώρευση συνεχούς άνισης µεταχείρισης των κτηνοτρόφων της ΑΜΘ στο θέµα των βοσκοτόπων, µε τις απώλειες εκατοµµυρίων ευρώ στον υπολογισµό από το 2015 και µετά, ενισχύσεων, εξισωτικής, βιολογικών, νέων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία