BACK TO
TOP
της Πιάτσας

To Mall των εισφορών παίρνει μπρος

Στεβιοχώραφα στα Γιαννιτσά εξαγόρασε εισηγµένη της Wall Street! Μπορεί να ακούγεται λίγο φανταχτερό για τα ελληνικά δεδοµένα, αλλά σύµφωνα µε το bankingnews.gr φαίνεται να είναι γεγονός, ότι δύο χωράφια 24 στρεµµάτων περίπου στα Γιαννιτσά, µπήκαν στις αµερικάνικες χρηµατιστηριακές αγορές και συγκεκριµένα στα pink sheets δηλαδή τις µετοχές που δεν πληρούν τα προβλεπόµενα από πλευράς υποχρέωσης ενηµέρωσης. Το ζεστό επενδυτικό ενδιαφέρον για την καλλιέργεια καταγράφει διαρκώς και η Agrenda. Στο προηγούµενο µάλιστα φύλλο γίνονταν εκτενής αναφορά για τους κολοσσούς της παγκόσµιας αγοράς τροφίµων που ποντάρουν στις εναλλακτικές της ζάχαρης. Gargill, ADM, Coca Cola και Heinz µεταξύ των οµίλων που µιλάνε για…Άγιο ∆ισκοπότηρο.

Είναι καλός ο νέος νόμος

0
0
Μα καλά γιατί ανάψαν τα αίµατα στο Ρέθυµνο και καταγγέλλονται χειροδικίες σε βάρος κτηνιάτρου από επιχειρηµατία της περιοχής; Με αφορµή το περιστατικό βρήκε ευκαιρία και η ΠΟΓΕ∆Υ-ΠΕΚ∆Υ για να πει τα δικά της: περί υποστελέχωσης των κτηνιατρικών υπηρεσιών, για αποφάσεις που ναι µεν µειώνουν την γραφειοκρατία αλλά υποβαθµίζουν τον ρόλο των ελεγκτικών υπηρεσιών κλπ, κλπ. Το διαταύτα: άµεση στελέχωση των κτηνιατριακών µε µόνιµο προσωπικό…και υπερωρίες!
Άντε πάλι µε το «Gaea Lifestyle Center». Το αποκαλούµενο mall των αγροτών, που αποτέλεσε µία από τις µεγαλύτερες επενδύσεις στο εµπορικό real estate της Λάρισας. Ήταν Σεπτέµβριος του 2008 όταν το βαρύ πυροβολικό του κάµπου ο Θανάσης Κοκκινούλης έκοβε την κορδέλα του «Gaea Lifestyle Center» καµαρώνοντας για το δηµιούργηµα του. Όµως το εγχείρηµα δεν άντεξε την οικονοµική κρίση και «γονάτισε» ύστερα από δύο χρόνια λειτουργίας του, βυθίζοντας µαζί και την πάλαι κραταιά ΕΑΣ Λάρισας που έριξε περισσότερα από 8 εκατ. ενώ άλλα τόσα αναγκάστηκε να δανειστεί από την λειτουργούσα τότε Αγροτική Τράπεζα. Σήµερα το κτήριο έχει αναλάβει ο εκκαθαριστής και θα στηθεί το πανθεσαλλικό κέντρο του ΕΦΚΑ. Μάλιστα, προς τον Οκτώβρη αναµένεται και η µεταστέγαση του ΙΚΑ όπου θα µεταφερθούν και ΟΓΑ, ΤΣΑΥ και ΤΣΜΕ∆Ε. Τώρα πλέον, θα µιλάµε για το mall των εισφορών

Πήρε ΦΕΚ και η απόφαση για το «Ηλεκτρονικό ∆ίκτυο Μελισσοκοµίας – Melinet», στο πλαίσιο του προγράµµατος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εµπορίας των προϊόντων της µελισσοκοµίας 2017-2018, µε δικαιούχο το Μεσογειακό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.). Μάλιστα, για το Melinet» του έτους 2017, εγκρίνεται συνολικά το ποσό των 19.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και κάβα ένα τετραχίλιαρο από αδιάθετα ποσά κάποιων άλλων δράσεων. Μέλι!
Ο Μπλοκατζή
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία