BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Άφαντο το παραδάκι από τον Ιβάν

Ευχαριστίες, τύπου οσκαρικής τελετής από τον καθηγητή στους κοινωνικούς εταίρους που βοήθησαν στην ορθή υλοποίηση του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας, που δημιουργήθηκε όπως είπε από κοινού... αθόρυβα με στόχο την προσφορά. Bέβαια δεν είναι και λίγα τα 25 εκατ. ευρώ που μοιράζονται οι «ευεργετούμενοι» του έργου.

Άφαντο το παραδάκι από τον Ιβάν

0
0
Όλα τα λύσαμε στον αγροτικό τομέα και αυτό που μας έμενε ήταν να βρούμε το όνομα της μασκώτ για το Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου. Αυτό που με στεναχώρησε όμως περισσότερο είναι ότι στα βαφτήσια κόπηκε ο Ρούλης ο Αχυρούλης. Βέβαια ανάμεσα στα διακριθέντα ονόματα ήταν και ο τριμπαλιάρης, ο τριμπαλούλης και ο χορταρούλης αγροτούλης (γούτσου-γούτσου). Ωστόσο επελέγη το όνομα ΝΑΜΟ, τουτέστιν Νέοι Αγρότες Με Όραμα. Φοβερόο!

Άπατο μαθαίνω ότι πήγε το συνέδριο της ΠΕΝΑ. Σαν να το ‘ξερε ο καθηγητής που δεν πήγε, έστειλε όμως το τεκνό, τον Βεργίνη του ΟΓΑ. Καλά μνημόσυνα...

Ρε Μάξιμε και καρποφορούσιν εν υπομονή, καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκεκριμένος όταν σε επισκέπτονται οι εκπρόσωποι των αγροτών-κτηνοτρόφων και σου θέτουν κάποια ζητήματα για τον κλάδο τους γιατί καλή η καραμέλα των δυνατοτήτων της νέας ΚΑΠ, όμως και η υπομονή έχει και τα όρια της...

Η Μαρία πάντως της αλιείας και όχι της σιωπής, μαθαίνουμε ότι όπου περνάει ο λόγος της ....μάχεται για τα συμφέροντα της πατρίδας. Η προστασία της φέτας λένε διάφορες πηγές, παρότι δεν είναι στο πεδίο της, αποτέλεσε ζητούμενο διαπραγμάτευσης στο κολέγιο των Επιτρόπων στις Βρυξέλλες με αφορμή την εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά. Σημειωτέον ο Καναδάς παράγει λευκό τυρί το οποίο το διακινεί ως φέτα.

Αναρωτιέμαι είναι καλό ή κακό που η ΕΑΣ Σητείας νοικιάζει το οινοποιείο της σε ιδιώτες; Βέβαια δη δη χρημάτων...

Άφαντο και το παραδάκι από τον Ιβαν, που έχει βάλει εδώ και καιρό την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ σε «κενό ρευστότητας» μετά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στην πολυπόθητη αύξηση κεφαλαίου. Στα νέα ήθη που έφερε η εποχή Σαββίδη, με την εν είδει στάση πληρωμών οι εργαζόμενοι απάντησαν με 48ωρη απεργία την Πέμπτη και Παρασκευή 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Ο τιμονιέρης πάντως, σαν σίφουνας θα περάσει σήμερα Σάββατο από την ΔΕΘ. Πάνε οι παλιές ένδοξες ήμερες γκλαμουριάς. Τώρα, ούτε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δεν θα γίνει. Σνιφ, σνιφ!

Ο Γύλος
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία