BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Έκοψαν 50 λεπτά σε δύο ώρες από τα εμβόλια

Μέσα σε µία ώρα δύο ανακοινώσεις έβγαλαν από την πλατεία Βάθη σχετικά µε το ζέον θέµα των εµβολίων για τον καταρροϊκό. Στο πρώτο δελτίο τύπου το εµβόλιο δεν θα ξεπερνούσε τα 1,5 µε 1,7 ευρώ και στην επόµενη ορθή επανάληψη το κόστος κατέβηκε στο 1 µε 1,2 ευρώ… Μάλλον το κράξιµο ήταν µεγάλο και τα µάζεψαν εκεί στην Αχαρνών, πριν προλάβουν να το «χωνέψουν» οι κτηνοτρόφοι και βγάλουν τα κουµπούρια τους!

Τρύπια βάρκα 356

0
1
∆εν τους φτάνει η όλη οικονοµική δυσχέρεια και η έλλειψη ρευστότητας,  δεν τους φτάνουν οι πληρωµές που ακολουθούν ρυθµούς πιο αργούς και από χελώνας, έχουν την αγωνία τους για τις απώλειες στο ζωικό τους κεφάλαιο, να έχουν και το «χαράτσι» του εµβολίου, που καλούνται να χρεωθούν, πολύ τους πάει! Πάντως την «πράξη» του εµβολιασµού θα την αναλάβει, σου λέει, το ίδιο το υπουργείο! Λύθηκε το πρόβληµα….  

Ποια είναι η διαφορά της Ελλάδας σε σχέση µε τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης; Με τα… µάτια ενός διακεκριµένου συµπατριώτη µας, της διασποράς, όπως συµβαίνει να είναι ο διακεκριµένος τεχνοκράτης των Βρυξελλών Τάσος Χανιώτης, η διαφορά εντοπίζεται στο ό,τι εµείς δεν έχουµε µέσο όρο. «Στην Ελλάδα θα βρεις το µεγαλύτερο ταλέντο, αλλά και τη µεγαλύτερη σαβούρα», είπε το υψηλόβαθµο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ή του ύψους ή του βάθους δηλαδή…

Η κατά τ’ άλλα σκληρή του διαπίστωση, πάντως, µετριάστηκε αµέσως, καθώς έσπευσε να υπογραµµίσει ότι ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την έκβαση των πραγµάτων, διότι «το πρώτο πράγµα που αναγνωρίζουν οι ξένοι στον ελληνικό λαό είναι ότι έχει ταλέντα». Τώρα γιατί τα ξένα µέσα ενηµέρωσης µας έχουν καθηµερινά στο… απόσπασµα και µας «πυροβολούν» µε πλείστα κοσµητικά επίθετα, όπως τεµπέληδες και τα συναφή, ο Θεός και η ψυχή τους.

Τη θυµάστε εκείνη την πρότυπη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση (ΚοινΣΕπ), από την Πιερία µε τον τίτλο «Τσάι του Ολύµπου»; Ε, λοιπόν, ξεχάστε την. Τα ιδρυτικά µέλη της πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, έκαναν ό,τι κάνουµε συνήθως εµείς οι Έλληνες. Τσακώθηκαν και το διέλυσαν το µαγαζί. Ο καθένας, µαθαίνουµε, πήρε το δρόµο του και το εγχείρηµα πήγε στράφι. Κι όµως, όλα έδειχναν –ειδικά µετά και την παρουσία της ΚοινΣΕπ στην έκθεση Detrop- πως είχε τις προϋποθέσεις να περπατήσει. ∆ύσκολη, τελικά, η καλογερική.   
O ΓΥΛΟΣ
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

11-05-2015 10:45Αλλο ενα σχολιο

Μα δεν ξερετε πιον ειχαν μεντορα και βοηθο; για ρωτηστε να μαθετε! εδω ανταποκριτης σας ειναι!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία