BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Για παν ενδεχόμενο face control

Ο Βαγγέλης που βγήκε ξανά στην πιάτσα µετά τα Γιάννενα, στην Τρίπολη, ετοιµάζεται και για τη Λάρισα για να ενηµερώσει τον αγροτικό κόσµο για την αναµόρφωση της ΚΑΠ. Γι’ αυτά που συµβαίνουν (ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές, κόφτες, απληρωσιές, επιστροφές πακέτων Χατζηγάκη, µη προστασία φέτας, κλπ), εννοείται φταίνε οι δανειστές και οι προηγούµενοι. Φυσικά, υπάρχει face control, στα πάνελ που συµµετέχει για να µην πάθει από τίποτα «θερµόαιµους» τα ίδια µε την Κοµοτηνή (οµηρία).

Τρύπια βάρκα 356

0
0
Η πρόταση µου απαντά η Βράντζα για την «εγκληµατική σε βάρος της παραγωγής» κατανοµή δικαιωµάτων της ΚΑΠ στους ετεροεπαγγελµατίες δεν αφορά τους κουρείς και τους καφετζήδες του χωριού αλλά στους κάθε λογής µη αγρότες εισοδηµατίες µε τα εκατοντάδες στρέµµατα και «παχυλά check» που δεν καλλιεργούν αυτοί αλλά οι «σύγχρονοι κολίγοι» τους. Αυτό προς απάντηση των «βολεµένων» του συστήµατος που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, σηµειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν µασάει τα λόγια της.
Πρέπει να ντρέπονται, λέει ο Κακκαβάς της ΠΟΓΕ∆Υ, αυτοί που παραµυθιάζουν τους Έλληνες κτηνοτρόφους, ότι τάχα… απέσπασαν δέσµευση από την Κοµισιόν για αποκατάσταση της ελληνικής φέτας την επόµενη πενταετία!  

«Αλλαγές θα γίνουν την επόµενη πενταετία. Μόνο που αυτές δε θα αφορούν την αποκατάσταση της φέτας, αλλά το ξεπέταγµα κι άλλων τυριών ΠΟΠ, ειδικά µετά τη νοµιµοποίηση της µαζικής χρήσης εβαπορέ γάλακτος στην παραγωγή όλης της γκάµας των γαλακτοκοµικών. Η κατάπτυστη ΚΥΑ των Τσακαλώτου-Μπόλαρη που ανοίγει το δρόµο για την εκτεταµένη χρήση εβαπορέ από την Ελληνική Γαλακτοβιοµηχανία, η οποία είχε αποσυρθεί, επανέρχεται. Έτσι, µπαίνει ταφόπλακα στην ελληνική κτηνοτροφία», υπογραµµίζει η ΠΟΓΕ∆Υ. Ο Τάκης όµως χτυπάει παλαµάκια στον υπουργό!     

Απορούν οι γεωτεχνικοί του ∆ηµοσίου (ΠΕΓ∆Υ) γιατί στους διορθωτές για την χορήγηση των πιστοποιητικών ορθολογικής χρήσης προϊόντων φυτοπροστασίας στους αγρότες, χρησιµοποιούν άτοµα από άσχετες ειδικότητες και όχι γεωπόνους. Και να ‘ταν µόνο αυτό!

Μετά τα γεννητούρια και τις «ηχηρές» αποχωρήσεις από την συνοµοσπονδία. Τι; Πάντως, το προσοχή τα καλσόν, που είπε πρόσφατα και ο Νεφελούδης, κολλάει γάντι σε κάτι ξεµωραµένα… παλικάρια που προσπαθούν να δηµιουργήσουν ρεύµα. Προσοχή, στις ψύξεις!  
O ΓΥΛΟ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία