BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Οι αγρότες δεν είναι χειρότερα από τους άλλους επιμένουν στη Βάθη

Μια µικρή παύση για τα Χριστούγεννα θα κάνουν οι αγροτοσυνδικαλιστές στο Θεσσαλικό κάµπο που ετοιµάζονται για κινητοποιήσεις στις 23 Γενάρη. Την ίδια στιγµή ο υπουργός Βαγγέλης επιµένει και Επί του Πιεστηρίου, ότι οι αγρότες δεν είναι χειρότερα από τους άλλους, ξεσηκώνοντας ακόµη κι αυτούς που το σκέφτονταν.

Τρύπια βάρκα 356

2
0

Πάντως, µιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εµπορίου της Βουλής, µε αφορµή τα µνηµόνια που υπογράφει µε τις Τράπεζες, εκτίµησε ότι θα «περπατήσουν» στην κατεύθυνση να πέσουν τα επιτόκια γύρω στο 4% για την Κάρτα του Αγρότη, ενώ οι παραγωγοί θα έχουν έκπτωση της τάξης του 10-15% για αγορά αγροεφοδίων.

«Κάτω τα χέρια από τις γεωτεχνικές δοµές της Περιφέρειας Αττικής», φωνάζει ο Νίκος στη Ρένα που µιλάει για α λα κάρτ αξιολογήσεις και στοχευµένη υποβάθµιση και δυσφήµιση του ρόλο των ∆ΑΟΚ και στελέχωσής τους από… µάνατζερ. Σε µία σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΓΕ∆Υ, τονίζει ότι  οι γεωτεχνικοί µόνο «µαγαζάτορες» δεν είναι, γι’ αυτό βρίσκονται κι εκτός παιχνιδιών εξουσίας τα οποία άλλοι γνωρίζουν πολύ καλά στην εν λόγω αιρετή Περιφέρεια.

∆εν έχουν το… Θεό τους εκεί στον ΕΛΓΑ Αιτωλοακαρνανίας. Η δουλειά έµεινε στη… µέση και οι εκτιµήσεις περιορίστηκαν σε όσα… βλέπει η πεθερά. Στην προκειµένη περίπτωση, ρόλο πεθεράς διεκδικεί ο Βαγγέλης, ο οποίος είχε δώσει σαφείς οδηγίες να τρέξουν γρήγορα κι απλά οι διαδικασίες των αποζηµιώσεων για όλες τις εκτάσεις, που επλήγησαν, µε αφορµή την επίσκεψή του στο νοµό. Ωστόσο, λίγες ηµέρες µετά, οι δεσµεύσεις ξεχάστηκαν, τα βαµβάκια έµειναν πληµµυρισµένα και οι αγρότες ανάστατοι, καθώς ξέµειναν από εισόδηµα, κινδυνεύουν να χάσουν τη συνδεδεµένη και οι αποζηµιώσεις µοιάζουν όνειρο απατηλό. Εκτιµήσεις για ξεκάρφωµα, ένα πράµα…  

Το κυλικείο στην πλατεία συµφέρει, µόλις 1,30 ο φίλτρου. Όπως πληροφορηθήκαµε από τη ∆ιαύγεια, πρόσφατα ο υφυπουργός (που δεν τον βρίσκεις στα τηλέφωνα) κέρασε 8 γαλλικούς καφέδες στους νεολαίους εγγράφοντας τη δαπάνη (10,40 ευρώ) στα έξοδα. Το ότι δεν θα µπουν οι επιλαχόντες τους το ‘πε για να χαρούν;

Τον Σπυρίδωνα τον είχα για τα πιο σοβαρά, κι όχι για να διαµαρτύρεται για µια θέση επιστάτη Πάρκου που προκηρύσσει το Ίδρυµα Νιάρχος, επειδή µαθαίνει ότι το πρόσωπο που θα προσληφθεί δεν είναι γεωπόνος. Μάλιστα, «δείχνει», ότι η θέση είναι δοτή αφού ο σχετικός διαγωνισµός δεν έχει ολοκληρωθεί…Πάντως Merry Christmas! 

O ΓΥΛΟΣ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία