BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Σημαντικά αποτελέσματα από την πρώτη Πανευρωπαϊκή συνάντηση αντιπροσώπων του AGROTAIN

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πανευρωπαϊκού Δικτύου του AGROTAIN, στην πόλη Stansted της Αγγλίας 11 και 12 Ιουνίου 2014. Την συνάντηση αυτή οργάνωσε ο παγκόσμιος κολοσσός παραγωγής παρεμποδισμένων λιπασμάτων Koch Agronomic Services LTD, ο οποίος διακινεί πάνω από 13.000.000 τόνους παρεμποδισμένων λιπασμάτων ετησίως, με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 100.000 εξειδικευμένο προσωπικό. Αξίζει να σημειωθεί πως επόμενος παραγωγός παρεμποδισμένων λιπασμάτων δεν ξεπερνά σε διακίνηση τους 1.000.000 τόνους παρεμποδισμένων λιπασμάτων, ετησίως.

Σημαντικά αποτελέσματα από την πρώτη Πανευρωπαϊκή συνάντηση αντιπροσώπων του AGROTAIN

6
0

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αποκλειστικοί διακινητές του AGROTAIN στην Ευρώπη από την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ολλανδία, την Αγγλία και ασφαλώς η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ από την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκε η παγκόσμια στροφή προς την ουρία, καθώς αυτή την στιγμή η χρήση της, αναλογεί στο 74% των αζωτούχων λιπασμάτων. Οι ευρωπαίοι αγρότες, συνειδητοποιούν ότι η ουρία είναι η οικονομικότερη πηγή αζώτου.

Η προσθήκη του παρεμποδιστή ουρεάσης AGROTAIN στην ουρία εξαλείφει το μοναδικό της μειονέκτημα (τις απώλειες αζώτου λόγω εξαέρωσης) και την μετατρέπει στο τέλειο λίπασμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα των λιπασμάτων που περιέχουν τον παρεμποδιστή ουρεάσης AGROTAIN και την μεγάλη απήχηση που έχουν τα προϊόντα με AGROTAIN στην αγορά της κάθε χώρας.  Τα λιπάσματα που περιέχουν AGROTAIN, είναι ένα νέο είδος  “εξελιγμένου λιπάσματος”. Αποδεδειγμένα φέρνουν αύξηση των αποδόσεων στην παραγωγή, έχουν ελάχιστες απώλειες αζώτου, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, παρέχουν μεγάλη ευελιξία στην χρήση και όλα αυτά σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία. Είναι ο τέλειος συνδυασμός οικονομίας και αποτελεσματικότητας.

Κοινή ήταν η διαπίστωση, ότι δυστυχώς έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, σε όλες τις αγορές, κακοί μιμητές του AGROTAIN. Τα προϊόντα αυτά με δραστική ουσία το NBPT, αδιευκρίνιστης όμως παραγωγής και προέλευσης (πιθανότατα Κινεζικής) και διαφορετικές συνοδευτικές (βοηθητικές) ουσίες, είναι ασταθή, αποδομούνται γρήγορα, απενεργοποιούνται άμεσα και έχουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με το AGROTAIN. Επιπλέον, λόγω της αστάθειας του μορίου ΝΒΡΤ, ο χρόνος αποθήκευσης είναι πολύ περιορισμένος. Ακόμα, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στην καλλιέργεια και στο περιβάλλον, καθώς δεν υπάρχουν πειράματα και δοκιμές για τα συγκεκριμένα λιπάσματα. Τονίστηκε δηλαδή, ότι δεν αρκεί το ΝΒΡΤ, σαν μόριο, αλλά είναι απαραίτητο το σύνολο των ιδιοτήτων που περιέχει το AGROTAIN, για να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει.  Πολύ απλά αν δεν γράφει AGROTAIN, δεν είναι AGROTAIN.

 

Παρουσία της εταιρείας Γαβριήλ και των προϊόντων Nutrimore στη συνάντηση του πρώτου πανευρωπαϊκού δικτύου του Agrotain που πραγματοποιήθηκε στο Stansted στην Αγγλία 11-12/6/2014.

 

Το AGROTAIN, είναι αποκλειστική πατέντα της Αμερικανικής εταιρείας Koch. Τα γνήσια λιπάσματα, σε όλες τις χώρες που κυκλοφορούν, αναγράφουν στην συσκευασία τους, powered by AGROTAIN.  Ότι δεν γράφει AGROTAIN, είναι απλή απομίμηση, αμφιβόλου ποιότητας και μειωμένης αποτελεσματικότητας. Μόνο η Koch έχει κάνει πειράματα που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του AGROTAIN. Για τους υπόλοιπους «μιμητές» του AGROTAIN, δεν έχουν γίνει πειράματα, απλά πολλές φορές χρησιμοποιούνται αποτελέσματα και μετρήσεις που έχουν γίνει για το AGROTAIN. Τέλος κατά την διημερίδα, ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργείας εργοστασίου παραγωγής AGROTAIN της Koch στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, στο τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτή η στρατηγικής σημασίας κίνηση έγινε προς κάλυψη των αυξημένων αναγκών και υψηλής κατανάλωσης του AGROTAIN σε Ευρώπη και Ασία.  

Στο κλείσιμο της διήμερης αυτής συνάντησης οι συμμετέχοντες επισκεφθήκαν την μεγαλύτερη αγροτικού ενδιαφέροντος έκθεση που πραγματοποιείται στην Αγγλία, την CEREALS EXHIBITION. Εκεί στο stand του αποκλειστικού εκπροσώπου του AGROTAIN για την Αγγλία, αντάλλαξαν εμπειρίες και σκέψεις με παραγωγούς που είχαν επισκεφθεί την έκθεση και εισέπραξαν για άλλη μια φορά την ικανοποίηση από την αποτελεσματικότητα και την οικονομία που φέρνει η χρήση των λιπασμάτων με παρεμποδιστή ουρεάσης AGROTAIN.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία