BACK TO
TOP
Profi

Καλοκαιρινό πρόγραμμα απόσυρσης από τη STIHL

Πρόγραμμα απόσυρσης που ισχύει από 7/7/2014 έως 31/8/2014 ανακοίνωση η STIHL σε επαγγελματικά αλυσοπρίνα. Με την απόσυρση οποιασδήποτε μάρκας και σε οποιαδήποτε κατάσταση οι ενδιαφερόμενοι έχουν την επιλογή για ένα νέο STIHL με όφελος απόσυρσης έως 300,00€ ανάλογα με την επιλογή του νέου μηχανήματος.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα απόσυρσης από τη STIHL

1
0

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»… Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια αλυσοπρίονων στον κόσμο STIHL ανακοινώνει νέο πρόγραμμα απόσυρσης σε επαγγελματικά αλυσοπρίονα.

Αποσύρετε το παλιό σας αλυσοπρίονο οποιασδήποτε μάρκας και σε οποιαδήποτε κατάσταση και επιλέξτε ένα νέο STIHL με όφελος απόσυρσης έως 300,00€ ανάλογα με την επιλογή του νέου μηχανήματος.   

Στο πρόγραμμα απόσυρσης που ισχύει από 7/7/2014 έως 31/8/2014 συμμετέχουν  επιλεγμένα αλυσοπρίονα για τη γεωργία, την κηπουρική και τη δασοκομία. Οι επαγγελματίες υλοτόμοι εμπιστεύονται χρόνια τώρα την κορυφαία ποιότητα, την επαγγελματική απόδοση, την προηγμένη τεχνολογία και τον πλούσιο εξοπλισμό των αλυσοπρίονων STIHL. Τους ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους με νέες χαμηλές τιμές και όφελος απόσυρσης έως 20%.

Προσοχή η απόσυρση αφορά όλους όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, επιλέγουν με αυστηρά κριτήρια, έχουν υψηλές απαιτήσεις και θέλουν το καλύτερο  μηχάνημα της αγοράς στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς!

Περισσότερες πληροφορίες www.stihl.gr 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία