BACK TO
TOP
Profi

Τρία νέα deals για την Π. Ι. Κοντέλλης

Συνεχίζεται η επέλαση της New Holland στην κατηγορία των μεγάλων τρακτέρ άνω των 165 ίππων, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τις νέες συμφωνίες ανάμεσα στην εταιρεία Π.Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. και τρεις μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις.

Τρία νέα deals για την Π. Ι. Κοντέλλης

2
0
Συγκεκριμένα, πρόσφατα παραδόθηκαν στους νέους τους ιδιοκτήτες, δύο τρακτέρ της σειράς Τ7 εξοπλισμένα με τους πανίσχυρους κινητήρες FPT και το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Τ6, το Τ6.175 ισχύος 175 ίππων. Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Πένος από τα Ν. Μάλγαρα Θεσσαλονίκης προχώρησε στην αγορά του Τ7.270, 269 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Auto Command, ο οποίος μεταξύ άλλων ασχολείται επαγγελματικά με τη χορτονομή. Το έτερο μοντέλο της σειράς Τ7, το Τ7.185 188 ίππων, παραδόθηκε στον Ανέστη Αλεξανδρίδη, για εργασία στα 1.250 στρέμματα περίπου με βαμβάκι και σιτηρά που διατηρεί στις Σέρρες.

Τέλος η παράδοση του Τ6.175 έγινε στον Θεόδωρο Στούπα ο οποίος μαζί με τον αδελφό του καλλιεργούν 600 στρέμματα με σιτηρά, μηδική και βρώσιμη ελιά ενώ διατηρούν και κτηνοτροφική μονάδα. Υπενθυμίζεται τα τρακτέρ της NΗ διαθέτει στην ελληνική αγορά η Π.Ι Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία