BACK TO
TOP
Profi

Το Profi Δεκεμβρίου αυτό το Σάββατο με την Agrenda

Το Profi βρέθηκε στο Τρεβίζο της Ιταλίας όπου ο όμιλος Same Deutz-Fahr παρουσίασε τα 11 νέα μοντέλα των οικογενειών Explorer, και σας δίνει μία «γεύση» από το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς MD 115,4, στις σελίδες του τεύχους Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

Το Profi Δεκεμβρίου αυτό το Σάββατο με την Agrenda

4
0

Μαζί του, σημαντικά μοντέλα, που έρχονται για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική και διεθνή αγορά αγροτικών μηχανημάτων, όπως η νέα σειρά σπαρτικών Aerosem 3002 ADD της Pottinger, το δημοφιλέστερο «παρακλάδι» της σειράς Arion της Claas, το 650 Cebis, και ακόμη παρουσιάζεται συγκριτικό τεστ σε τέσσερα κτηνοτροφικά τρακτέρ των 80 ίππων.

Παράλληλα, φιλοξενείται εκτενές ρεπορτάζ από την ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΑΜ στη Θεσσαλονίκη στις 29 Νοεμβρίου, όπου βγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σχέδια Βελτίωσης, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους αναμένεται να τρέξει το νέο επενδυτικό πρόγραμμα.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ότι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Profi Δεκεμβρίου, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία