BACK TO
TOP
Profi

Με 15λιτρο κινητήρα Cummins τα τρακτέρ 9R/9RT της John Deere

Η Cummins θα εξοπλίζει με κινητήρες τα τρακτέρ της σειράς 9R/9RT της John Deere, οι οποίοι αποτελούν το πρώτο 15λιτρο Stage IV πακέτο δύναμης που θα εξοπλίζει τα αμερικανικά μηχανήματα.

Με 15λιτρο κινητήρα Cummins τα τρακτέρ 9R/9RT της John Deere

2
0

Ο κινητήρας QSX15 αποτελεί μία παντοδύναμη προσθήκη για τα τρακτέρ 9R/9RT, ειδικά για τους αγρότες μεγάλων εκμεταλλεύσεων που χρειάζεται να καλύψουν πολλά στρέμματα και κάτω από σκληρές συνθήκες. Τα 9R/9RT θα ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες, με τα QSX15 να έχουν περισσότερη ιπποδύναμη και κορυφαία υδραυλική απόδοση.

Τα μηχανήματα αυτά είναι ιδανικά για καλλιέργειες σε σειρές και μεγάλες εκμεταλλεύσεις σιτηρών με σκληρό επικλινές έδαφος, όπως και για εργασίας προετοιμασίας εδάφους.

«Η προσθήκη του 15λίτρου Cummins στη σειρά των 9 και 13,5 λίτρων κινητήρων αποτελεί μία ιδανική επιλογή για την οικογένεια των 9R/9RT, με ισχύς 620 ίππων, τα μεγαλύτερα τρακτέρ που έχουμε φτιάξει» λέει ο εμπορικός διευθυντής της John Deere, Jerry Griffith.

Ο QSX15 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Cummins στο Jamestown (JEP) των ΗΠΑ. Τυπικά, πάνω από 500 κινητήρες κατασκευάζονται κάθε μέρα στο JEP, και το εργοστάσιο παρήγαγε τον 1.5 μυριοστό του το καλοκαίρι του 2013. Η Cummins απέκτησε τις 1 εκατ. τετραγωνικών μέτρων έκταση το 1974.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία