BACK TO
TOP
Profi

Πρωτότυπο σχέδιο καμπίνας για τα Farmall της Case IH

Ειδική καμπίνα για τα τρακτέρ της Case IH που εργάζονται στον οπωρώνα κατασκεύασε η αμερικανική εταιρεία για την αγορά της Βορείου Αμερικής, ενώ εάν έχει επιτυχία θα έρθει και στις αντιπροσωπείες της Ευρώπης.

Πρωτότυπο σχέδιο καμπίνας για τα Farmall της Case IH

6
0
Η νέα αυτή καμπίνα συνδυάζει το χαμηλό προφίλ με το άνετο εσωτερικό ώστε να προστατεύει τους καρπούς ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την άνεση των χειριστών

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της νέας καμπίνας στην αγορά» δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής μάρκας των τρακτέρ Farmall της Case IH. «Ήμασταν δέκτες πολλών αιτημάτων από πελάτες και αντιπροσώπους ώστε να παρέχουμε την επιλογή αυτή, και είμαστε χαρούμενοι να τους απαντάμε με ένα τόσο άρτια σχεδιασμένο προϊόν».

Με συνολικό ύψος τα 2,1 μέτρα, η νέα καμπίνα παρέχει το χαμηλότερο προφίλ στην αγορά σύμφωνα με την Case, και θα βοηθήσει στη διατήρηση των καρπών πάνω στο δένδρο. Η Orchard Cab όπως ονομάζεται παρέχει στο χειριστή ορατότητα 360 μοιρών, και όλα τα παράθυρά της βρίσκονται «χωμένα» μέσα στην καμπίνα ώστε να εξασφαλιστεί η λεία εξωτερική επιφάνεια και να μην πιάνει τα κλαδιά.

Ο εργονομικός σχεδιασμός των χειρισμών και οι μεγάλες πόρτες εισόδου και εξόδου προσφέρουν βέλτιστη άνεση στο χειριστή, ενώ διαμορφώνουν την πιο ευρύχωρη καμπίνα της κατηγορίας της σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία.

Η καμπίνα είναι συμβατή με τα Tier 4A Farmall 85C, 95C, 105C και 115C ενώ θα είναι διαθέσιμη σύντομα και για τα Tier 4 B 90C, 100C,110C και 120C.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία