BACK TO
TOP
Profi

Στις 11 Σεπτεμβρίου οι «Ανοιχτές Πόρτες» της Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ

Για 16η χρονιά η εταιρεία Γ. Χίγκας Α.Β.Ε.Ε διοργανώνει το εορταστικό τριήμερο, «Ανοιχτές Πόρτες 2015», την Παρασκευή 11 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις για την αγροτική τεχνολογία και τα εφόδια

Στις 11 Σεπτεμβρίου οι «Ανοιχτές Πόρτες» της Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ

10
0
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:
  •  Ενημέρωση για τα επιτεύγματα της Τεχνολογίας στα Τρακτέρ στις Θεριζοαλωνιστικές μηχανές και στα Κτηνοτροφικά Μηχανήματα CLAAS.
  •  Παρακολούθηση σεμιναρίων για την αποτελεσματική και οικονομική χρήση των Λιπασμάτων και των Φυτοφαρμάκων
  • Να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές της Γ. Χίγκας Α.Β.Ε.Ε, στο εορταστικό τριήμερο, για τα μηχανήματα και τα Γεωργικά εφόδια.

Τα στελέχη των εταιριών της Γ. Χίγκας Α.Β.Ε.Ε, θα παρουσιάσουν επίσης τις δραστηριότητες, της εταιρίας στους τομείς των ειδικών μηχανημάτων των εταιρειών Claas, Gaspardo, Faresin, Agrex, Mashcio, Martignani, για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, και τις νέες δραστηριότητες της εταιρίας, στους τομείς της Αξιοποίησης και Επεξεργασίας των Γεωργικών Προϊόντων και των Γεωργικών Εφοδίων. με στόχο την μεγάλη ποιοτική παραγωγή διαφόρων καλλιεργειών. 

Οι « Ανοιχτές Πόρτες 2015» της Γ. Χίγκας Α.Β.Ε.Ε., σε πείσμα των καιρών προβλέπεται νa αποτελέσουν μια αισιόδοξη συνισταμένη αγροτών, τεχνικών και εμπόρων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία