BACK TO
TOP
Profi

Δύο Claas Arion 650 στα χέρια της ομάδας του Profi δοκιμάζουν τις αντοχές τους

Για να μάθουμε με απόλυτη σιγουριά αν η Claas απαλλάχθηκε πια από την κληρονομιά της Renault, υποβάλαμε τη ναυαρχίδα της σειράς τρακτέρ Arion, 650 129kW/175 ίππων, σε μία δοκιμή μακράς διαρκείας, η οποία έλαβε χώρα σε δύο διαφορετικούς στόλους μηχανημάτων.

Δύο Claas Arion 650 στα χέρια της ομάδας του Profi δοκιμάζουν τις αντοχές τους

4
0

Συνήθως για τις δοκιµές µακράς διαρκείας του Ρrofi αναζητούµε έναν χρήστη που έχει καταφέρει να συµπληρώσει πολλές εργατοώρες µέσα σε σύντοµο χρονικό διάστηµα και σε µεγάλη γκάµα εργασιών. Ωστόσο, αυτή τη φορά επιλέξαµε να συνεργαστούµε µε δύο εταιρείες που χρησιµοποιούν την ίδια µάρκα και µοντέλο τρακτέρ, για να λάβουµε µια καλύτερη γενική εικόνα του πώς τα πάει αυτό το συγκεκριµένο µοντέλο.

 Ο υποψήφιος της δοκιµής µας είναι ένα Claas Arion 129kW/175 ίππων. Ξεκινάµε λοιπόν, εξετάζοντας ένα µοντέλο 650 µε Cebis και ηµιαυτόµατο κιβώτιο Hexashift µε έξι ταχύτητες, ηλεκτρικές βαλβίδες πηνίου, κονσόλα στο µπράτσο καθίσµατος και υπολογιστή µε έγχρωµη οθόνη. Στην πρώτη περίπτωση συµπεριλαµβάνεται σε έναν στόλο µε πέντε τρακτέρ Claas, τα οποία χρησιµοποιούνται από εργολήπτες µε σύµβαση ανά καλλιέργεια.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία